jeep desert safari doha 7

Începând cu luna noiembrie, SUA va ridica restricțiile de călătorie pentru vizitatorii internaționali

Noutăți

Statele Unite vor ridica și restricțiile de călătorie pentru vizitatorii străini din Africa de Sud, Brazilia, China, India, Iran și țările din Uniunea Europeană în luna noiembrie, a anunțat un oficial de la Casa Albă.

Pe lângă vaccinarea completă, călătorii care se îndreaptă spre SUA vor trebui să prezinte dovada unui test negativ COVID-19 efectuat în termen de trei zile de la îmbarcarea într-un zbor către SUA, a declarat Jeffrey Zients, coordonatorul pandemiei de la Casa Albă pentru New York Times.

SUA va primi, de asemenea și călătorii nevaccinați, dar cu protocoale de testare mai stricte, inclusiv o cerință de a fi testat atât înainte de venire, cât și la sosire. NYT a raportat că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor vor emite în curând o directivă care solicită companiilor aeriene să colecteze informații de contact, cum ar fi numere de telefon și e-mailuri, în scopul urmăririi contactelor.

„Călătoriile internaționale sunt esențiale pentru conectarea familiilor și a prietenilor, pentru alimentarea întreprinderilor mici și mari, pentru promovarea schimbului deschis de idei și cultură”, a explicat Zients. „De aceea, având ca ghid știința și sănătatea publică, am dezvoltat un nou sistem internațional de călătorie aeriană care îmbunătățește atât siguranța americanilor de acasă, cât și siguranța călătoriilor aeriene internaționale”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *