ryanair sevilia

Ryanair deschide o nouă bază pentru mentenanța aeronavelor în Sevillia

Noutăți ryanair

Ryanair a inaugurat pe data de 15 decembrie 2021 noua sa facilitate de întreținere extinsă de pe aeroportul din Sevilla, oferind investiții suplimentare în regiune și creând 250 de locuri de muncă cu înaltă calificare, inclusiv ingineri licențiați, mecanici și personal de asistență – aducând Ryanair efectivul local la 500 până în 2023.


Ryanair a investit peste 30 de milioane de euro în această unitate de întreținere de ultimă generație cu 5 locații (20.000 m2) de când a fost deschisă pentru prima dată în 2019. Stația de întreținere a liniilor din Sevilia este una dintre cele mai ecologice facilități din lume și va menține un mare parte din flota de aeronave a Ryanair, care va crește la 600 de aeronave până în 2026.

Cu peste 2.500 de ingineri în toată Europa, Ryanair Line Maintenance Engineering este responsabilă pentru toate activitățile de întreținere a aeronavelor, asigurându-se că aeronavele Ryanair duc clienții la destinație în siguranță și la timp.

Ryanair a transportat peste 22 de milioane de clienți la/de la Sevilla de la începutul operațiunilor sale în 2003 și a jucat un rol vital în redresarea traficului și turismului din Sevilla și Andaluzia după C-19. Ryanair și-a anunțat, de asemenea, programul complet S’22 de la/la aeroportul Sevilla-San Pablo, oferind 53 de rute, inclusiv 7 rute noi de vară* către/de la Agadir, Billund, Frankfurt, Oujda, Tenerife, Tétouan, Torino, sprijinind în continuare redresarea industriei turismului și consolidarea conectivității regiunii.

Eddie Wilson de la Ryanair a spus:
„Fiind cea mai mare companie aeriană din Spania, Ryanair este încântată să-și deschidă centrul de întreținere extins din Sevilia, care aduce investiția sa totală la 30 de milioane de euro și 500 de locuri de muncă, subliniind angajamentul continuu al Ryanair față de Spania și regiunea Andaluzia. Această instalație de ultimă generație este o instalație ecologică de clasă mondială, deoarece Ryanair continuă să reducă emisiile de CO2, fiind cea mai ecologică companie aeriană din Europa.
Ryanair creează oportunități pentru locuri de muncă de inginerie cu înaltă calificare, cu listele noastre de lider în industrie și cea mai tânără flotă din Europa. Sevilla este o locație ideală, cu oportunități infinite de a atrage, antrena și angaja talentul local pentru a sprijini această facilitate.
Cu această facilitate de ultimă oră și cu 4 avioane pentru S22 care livrează 53 de rute către 13 țări, Ryanair sprijină și poziționează Sevilla pentru o redresare puternică și așteptăm cu nerăbdare să creștem în continuare turismul local, traficul și locurile de muncă”.

Sursa: comunicat de presă al companiei

Oficiali Ryanir și din Andaluzia au fost prezenți la tăierea de panglică care a marcat inaugurarea noii baze:

ryanair sevilia
Neal McMahon, director de operațiuni în Ryanair, Isabel Maestre, director general la AESA, Rogelio Velasco, consilier pentru transformare economică, industrie, cunoaștere și universitate, Eddie Wilson, CEO la Ryanair, Juanma Moreno, președinte al Andaluziei, Javier Fernández, primar al La Rinconada, Antonio Munoz, viceprimarul din Sevilla, Ricardo Sánchez, delegatul guvernului pentru Andalucia și Neil Hickey, director general HM Seville

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.