Palm Beach Nisipurile de Aur 17

Concurs Palm Beach: două nopți cu AI la Nisipurile de Aur cu familia și patrupedul

Consursuri Noutăți

Vara aceasta va fi o vară lungă și frumoasă, singura problemă este că trece prea repede! Vacanța de vară nu înseamnă numai plajă, somn, masă și băuturi. Ci poate fi și presărată cu multe activități pe care le putem desfășura împreună cu familia, pentru o distracție de care ne vom aminti cu multă bucurie.

Așa că vă lansez o provocare, un concurs, premiul fiind două nopți în regim All Inclusive la Hotelul Palm Beach. Puteți veni în doi, cu copiii sau/și cățelul*. Este un hotel orientat spre familii, cu activități foarte variate în interior și în exterior.

*Sunt bineveniți și foarte bine tratați patrupezii de talie mică.

Hotelul Palm Beach Nisipurile de Aur Bulgaria: facilități sezon 2022

Palm Beach este un hotel aflat în prima linie de hoteluri de la Nisipurile de Aur, la 30 de metri de plajă – se trece o stradă mică spre plaja privată a hotelului. Precum știm nu sunt hoteluri direct pe plajă în această stațiune.

Zona unde se află hotelul este cea mai liniștită de la Nisipurile de Aur. Este liniște și noaptea, ideal pentru o odihnă adevărată.

Hotelul Palm Beach are patru stele și regim All Inclusive. Managementul este asigurat de către o echipă cu multă experiență, fiind un hotel  ”prietenos pentru familii” cu multe surprize pentru adulți și copii.

Plajă privată, unde este și un Beach Bar, de la care toți turiștii pot lua produse diverse pe tot parcursul zilei, acesta fiind inclus în regimul de All Inclusive.

Șezlongurile și umbrelele de la plaja privată sunt incluse pentru turiștii hotelului. În vara aceasta nu s-au mai subvenționat prețurile pentru șezlonguri, așa că prețurile au urcat destul de mult față de anii trecuți.

Wi Fi gratuit în hotel, bar, piscină, restaurant – pe aria hotelului.

Un joc de bowling gratuit.

Animație pentru copii și adulți – pe tot parcursul zilei, șase zile din șapte, activități diverse.

Club pentru copii gratuit: aerobic, darts, petanque, shuffleboard, gimnastica în apă, bile de apă, tenis de masă, petrecere color la piscină și multe alte activități.

Iar seara: mini disco.

Mai sunt disponibile: teren de tenis de câmp, biliard, tenis de masă, alte jocuri.

Restaurantul și barurile au preparate diversificate, meniul fiind realizat prin rotație de șapte zile și seri tematice. Preparatele sunt proaspete, diversificarea se face din faptul că mereu se schimbă meniul. Sunt câteva preparate din pește, câteva feluri cu carne, supe, paste, salate diverse, legume, fructe, dulciuri mereu. Măncarea este gustoasă.

La cerere, se pot pregăti preparate dacă se anunță acest lucru la recepție, este notat în informațiile din cameră, în cazul unor anume alergii sau preferințe și nu se plătește în plus, dar bucătarii trebuie să știe dacă un copil nu mănâncă decât anume lucruri de exemplu, se va încorpora în meniu – se gătește zilnic pentru fiecare masă ”in house” așa că se pot face adaptări.

Sunt mai multe tipuri de camere, unele cu vedere la mare și altele cu vedere la parc și ce este important: sunt silențioase ”sound proof” – se doarme bine! Mai ales că așa cum spuneam, hotelul nu este situat în zona de cluburi și distracție nocturnă.

Puteți vedea exact tipurile de camere în sistemul lor de rezervări, disponibil în limba română.Mai multe detalii despre Hotel și servicii găsiți pe websiteul lor în limba română aici. 

Vă invit la concurs: 

Premiul

Două nopți cu All Inclusive pentru doi adulți, sau doi adulți plus unul sau doi copii. Puteți să vă aduceți și cățelul, dacă este de talie mică. Cazarea se va face într-o cameră adaptată nevoilor câștigătorului (dacă va veni cu doi copii va fi într-o cameră pentru familiile cu copii etc).

Cum participați la concurs?

1. Răspunde printr-un comentariu la acest articol la întrebarea: ‘’De ce hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este un loc minunat pentru o vacanță de famile?’’

Expunerea poate fi oricât de scurta sau de lunga dorește participantul si nu va influenta acordarea premiului, însă se va lua în considerare un singur comentariu de la aceeași persoană pe websiteul Extravita.

Și/sau:

Pentru o șansă de câștig suplimentară, puteți răspunde și pe Facebook, la postarea dedicată concursului, aici.

2. Sa aprecieze pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PalmbeachHotelBG

3. Opțional: să ‘’tăguiască’’ un prieten iubitor de călătorii și de vacanțe însorite, pentru cei care s-au înscris pe pagina de Facebook Extravita.

Campania concursului este valabila de la data de 23 august 2022 până la data de 4 septembrie 2022 la ora 12 noaptea.Extragerea online va fi efectuată pe data de 5 septembrie 2022 și câștigătorul va fi anunțat printr-o actualizare a articolului de pe websiteul Extravita și pe Pagina de Facebook Extravita.

Cum veți intra în posesia premiului

Perioada sejurului se va stabili în funcție de preferința câștigătorului, de comun acord, în cel mult o săptămână după ce a fost primită confirmarea de câștig.

Premiul nu poate fi transferat în bani și îi va fi livrat câștigătorului dupa ce va fi contactat pe adresa de mail pe care a folosit-o pentru a inscrie comentariul/sau pe contul de Facebook unde a înscris comentariul.

Cazarea va fi într-o cameră pentru două persoane sau doi adulți și unul sau doi copii pentru două nopti cu All Inclusive și pachet gratuit pentru plajă pe perioada aleasa, nu mai târziu de 30 septembrie 2022. 

Rezervarile vor fi facute de comun acord, în maxim sapte zile calendaristice dupa confirmarea primirii premiului.

Castigatorul concursului va fi contact prin intermediul unui mesaj pe pe adresa de email furnizata de acesta la momentul inscrierii in concurs sau prin mesaj pe contul de Facebook. Contactarea castigatoriului va avea loc in aceeasi zi in care numele acestuia va fi afisat pe pagina www.extravita.ro, in cadrul postarii referitoare la concurs si in cadrul extragerii live de pe pagina de Facebook Extravita.

Alte specificări:

Premiul nu este transmisibil și nici nu se poate acorda contravaloarea în bani.

Premiul nu include transportul din localitatea de domiciliu către hotel și nici parcarea. Aceasta se poate achiziționa separat, hotelul dispunând de o parcare privată.

Câștigătorul va fi contactat prin email imediat după ce a fost desemnat câștigător, pentru a intra în posesia premiului.

Regulamentul Concursului poate fi consultat aici.

Palm Beach Nisipurile de Aur 19

Palm Beach Nisipurile de Aur 21

Palm Beach Hotel 1
camera in care am stat
Palb Beach Nisipuri 3
Palm beach, vedere de pe terasa hotelului
Palm Beach Hotel 8
Rasarit la mare

Palm Beach Nisipurile de Aur

Palb Beach Nisipuri 7
La fiecare masa sunt alte dulciuri

Palb Beach Nisipuri 9


Palm Beach Nisipurile de Aur 5

Beach Nisipurile de Aur 1

120 thoughts on “Concurs Palm Beach: două nopți cu AI la Nisipurile de Aur cu familia și patrupedul

 1. Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este un loc potrivit pentru o vacanta de familie deoarece are multe facilitati integrate atat pentru adulti, cat si clubul pentru copii si totodata este all inclusive.

 2. Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este un loc potrivit pentru o vacanta de familie întrucât oferă multe facilități atât pentru adulți cât și pentru copii, multe surprize de pildă mini disco, este situat foarte aproape de plajă și acest lucru reprezintă un avantaj când ești cu copiii și este plasat într-o zonă linistita a stațiunii. Totodată, este în regim all inclusive ce ajută părinții să scape de ‘stresul’ găsirii unor meniuri potrivite pentru toată lumea la fiecare masă.

 3. Consider ca este un hotel excelent pentru o vacanta de familie deoarece are condiții frumoase, all inclusive, facilitati diverse, mini disco… Sa tot petreci acolo!

 4. Imi place ideea de animație pentru copii si activitati, mi se pare esential pentru o vacanta cu familia sa fie si astfel de activitati incluse

  1. Atât de multe lucruri atractive, încât nu mă pot hotărî cu ce sa încep, care ar fi primul motiv pentru care Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este locul perfect pentru o vacanta de vis in familie. Cred că principalul motiv este distracția și buna dispoziție! Prin serviciile oferite nu poți decât să te simți eliberat de griji și plin de vitalitate! Exista o mulțime de activități pentru copii, cât și pentru adulți, și asta nu poate decât să fie o vacanță de neuitat pentru întreaga familie!

 5. Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este un loc potrivit pentru o vacanta de familie ,are multe facilitati integrate atat pentru adulti, cat si pentru copii si totodata este all inclusive care este foarte util si apreciat!

 6. Este un hotel cu servicii de înaltă calitate, cu personal calificat și foarte implicat! Fiecare are activități interesante de făcut, mesele sunt foarte bogate și alimentele diverse.

  Delia Oprea , ce spui? 😇😘

 7. Pentru fetita mea cred ca va fi distracție maxima!Plus ca mâncarea este foarte bună,ca să nu mai spun de atmosfera❤❤

 8. Amplasarea hotelului față de mare, zona liniștită, animația, posibilitatea practicării sporturilor diverse, mâncarea bună și diversificata nu fac decât să te atragă în acest loc de maximă relaxare.

 9. Hotel cu o priveliste superba , este minunat deoarece este foarte aproape de plaja ,iar pentru copii sunt multe modalitati de distractie si la fel si pentru parinti.

 10. Este la 30 de metri de plaja, intr-o zona linistita, este confortabil si modern si are activitati diverse atat pentru copii cat si pentru parinti.

 11. Hotelul are activități variate pentru întreaga familie, are plaja aproape, este all inclusive și cel mai important, primește și patrupezi.

 12. Nu am fost niciodată acolo dar am văzut foarte, foarte multe recenzii si m-a facut super curioasa de aceasta locatie superba, sigurat cand o sa am ocazia de a alege o locatie de vacanta o sa optez pentru acest hotel

 13. Nu am fost niciodată în Bulgaria, dar hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur cred că este un loc superb pentru vacanță de familie, având multe facilități și peisaje superbe. 😉🍀

 14. Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este un loc potrivit pentru o vacanta de familie ,are multe facilitati integrate atat pentru adulti, cat si pentru copii si totodata este all inclusive care este foarte util!

 15. Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este un loc potrivit pentru relaxare atat pentru copii ,cat si pentru adulti .Este minunat deoarece este foarte aproape de plaja si este plasat într-o zonă liniștită a stațiunii .

 16. Iți dorești o vacanță pe malul mării, în care să te relaxezi și să petreci cele mai frumoase clipe alături de persoanele dragi? Îți dorești să mergi pe plajă și nisipul fin să-ți gâdile tălpile, să intri în apa caldă și să te mângâie valurile spumoase ale Mării?Palm Beach este alegerea perfectă pentru a te bucura de un sejur minunat alături de familie.Este aproape de plaja,un loc excelent de relaxare atat pentru copii cat si pentru adulti!Amplasarea este intr o zona linistita a statiunii de aceea este preferat de familiile cu copii.Sa nu uitam si de oferta All Inclusive care este foarte utila!

 17. Ar fi vacanta perfecta alaturi de familie pentru ca se ofera exact ce-si doreste fiecare , locatie moderna , servicii minunate , divertisment si amintiri inedite !

 18. Hotelul Palm Beach are avantajul de a fi ușor accesibil din România -practic în câteva ore poti să ajungi în această oază de relaxare și, din ce am văzut, oferă condițiile perfecte pentru relaxare pentru odihnă dar și pentru distracție. Trebuie să remarc și meniul deosebit de apetisant 😁

 19. Este ideal pentru o vacanță cu familia datorita amplasamentului, conditiilor oferite, este intr-o zona linistita si asigura odihna mult cautata in concedii! L-as alege cu siguranta! Aa, si ce meniu au! Yum!

 20. Cine nu si-ar dori,să ajungă la Nisipurile de aur?
  Eu nu am fost niciodată,cred ca ar fi minunat un sejur all inclusive,cu familia,la un hotel despre care am auzit doar laude,precum curățenia impecabilă,condiții de calitate,diversitate in activitati pentru copii,camere maiestuoase,aproape de mare,personal calificat,mâncare gustoasă si sănătoasă,priveliște cu mult verde,zona liniștită…totul la perfect,pentru familii ce iubesc marea!
  As fi încântată,sa pot trăi sentimente minunate,cu familia acolo si pentru a ne dărui amintiri unice,de neuitat!
  @Andrei Vasilescu

 21. Clubul pt copii pare să ofere suficiente activități interesante pentru a-i ține ocupați pe copii. Și fericiti pe părinți!

 22. Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este un loc minunat pentru o vacanta cu familia deoarece dispune de toate facilitatile❤️

  1. Hotelul Palm Beach pare o destinatie perfecta pentru o vacanta relaxanta la mare pentru ca:
   1. Ai plaja la 2 pasi! Uita de plimbarea ametita de soarele puternic incarcat cu prosoape de plaja, doua-trei genti cu jucarii de plaja, aici ajungi imediat. E la o clipire distanta!:)
   2. All inclusive ! Intr-o statiune ca Nisipurile de Aur nu prea ai multe optiuni de masa, asa ce e super comod sa ai totul la indemana fara ca in miezul zilei sa cauti un loc la masa.
   3. Animatia e asigurata!

 23. Este un hotel dedicat familiilor și pentru acest fapt ne place,are suficiente activități, locuri de joaca și liniște pentru o vacanta excelenta împreună cu copii

 24. Hotelul Palm Beach Hotel, Golden Sands este locul ideal pentru a petrece vacanța deoarece are activitati pentru copii cât si pentru părinți , servicii de calitate , foarte aproape de plajă , mâncare excelentă și este gândit pentru a veni cu toata familia inclusiv cu 🐕 Aky , cel mai mic membru al familiei , cel care ar fi fericit ca nu va mai fi lăsat la vecini și va sta la soare fără nici un stres ⛱️ . So , let the party begin 💃🍹🐕

 25. Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este un loc minunat pentru o vacanta de familie dataorita pozitiei foarte aproape de mare, a mancarii care depaseste orice asteptare si a personalului amabil, aș dori foarte mult să ajung în acest loc împreună cu familia❤️
  Mirela Neagu

 26. Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur este un loc minunat pentru o vacanta de familie datorita poziționării fata de plaja, existenței piscinelor și a zonelor de joaca pt copii, cât și a tipului de masă all inclusive, pt a scăpa de grijile legate de mancare.

 27. Hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur, este un loc minunat pentru o vacanta in familie, deoarece este un loc binecuvântat de Dumnezeu,prin tot ceeace imi oferă,prin aerosolii de la țărmul marii care îmi purifica organismul,și mă face sănătos în totalitate.Intru în esența visului meu de a ajunge aici,nu contează cat stau,uit sa mai ies,mă prinde mult atmosfera creata,care mă îmbogățește sufletește inepuizabil @MariaDeme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.