Hoteluri Vassilikos Zakynthos Belvedere Gerakas Luxury piscina 3

Hoteluri Vassilikos Zakynthos: Sea View Village 4*, The Bay Hotel & Suites 5*, Belvedere Gerakas Luxury suites 4*, Zante Royal 4*

Grecia Hoteluri Insulele Ionice Review Hoteluri Uncategorized Zakynthos

Peninsula Vassilikos este spectaculoasă: are priveliști de vis și plaje renumite, unde puteți întâlni simpaticele țestoase cu cap-pătrat. Aici am văzut câteva hoteluri superbe și foarte elegante, toată peninsula este o zonă pentru oameni care caută serenitatea, calmul, verdeața și desigur sunt câteva locuri de cazare foarte bune pentru familii și cupluri.

Veți găsi aici multe taverne cu mâncare foarte bună, puteți practica sporturi acvatice, face drumeții. Nu este o zonă pentru petrecăreți, deși se poate ajunge repede cu mașina în Laganas, sau în orașul Zakynthos și mai repede în Argassi, asta dacă doriți să faceți naveta în vacanță, mai ales pe drumuri cu serpentine. Am vizitat câteva hoteluri: Sea View Village 4*, The Bay Hotel & Suites 5* Vassilikos, Belvedere Gerakas Luxury suites 4* Vassilikos și cele trei hoteluri înfrățite: Zante Royal, Palazzo di Zante și Zante Imperial, toate de 4 stele.

Hoteluri Vassilikos Zakynthos: preferatul este The Bay

Precum spuneam, în peninsula Vassilikos sunt câteva hoteluri ideale pentru cei care doresc o vacanță liniștită, de relaxare, unele fiind ca niște mici sate, au orice ați putea avea nevoie, de la plajă la piscine, restaurante, baruri, săli de fitness, locuri de joacă pentru copii, SPA.
Și pentru cei care doresc un loc frumos, liniștit, departe de agitație, unde să doarmă și să ia masa de seară eventual, cu o priveliște frumoasă, iar ziua să umble prin insulă.

Hotel Sea View Village 4* Vassilikos

Hotelul Sea View Village este foarte curat, totul este realizat cu grijă, piscina este curățată cu produse ecologice, fără clor. În plus, are o vedere de vis și o bibliotecă bine garnisită.
Camerele sunt mari, curate, răcoroase, nu este nevoie neapărat de aer condiționat, cu saltele din cocos, foarte confortabile. Toate camerele au vedere la mare.

Acest hotel din Zakynthos este potrivit în speial pentru cupluri și familii cu copii măricei

Foarte aproape la câteva minute de mers pe jos este un supermarket bine aprovizionat, precum și restaurantul Wind Mill, unul dintre cele mai bune de pe insulă, cu porții foarte generoase de mâncare, multe produse din partea casei și prețuri bune.

La hotel se poate alege dintre BB, demi pensiune sau pensiune completă, dar spre deosebire de celelalte locuri, masa nu este de tip bufet ci se serveste a la carte, fiind incluse: antreu, fel principal traditional, salată și desert pentru prânz/cină.

De 3 ori/ zi este un trasnport către plajă, care este după spusele Mariei, doamna care ne-a primit și ne-a condus la 15 minute pe jos la coborâre sau 25 la urcare.
10 euro pe zi aerul condiționat, 15 euro pe săptămână seiful, șelonguri gratuite la piscină și wifi gratuit.
În grădină este și un copac bătrân de 200 de ani, leagăne cu vedere la mare, este o zonă plăcută.

Hoteluri Vassilikos Zakynthos Sea View Village 4 stele
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: Hotelul este sus pe deal, aveți de urcat până aici, sau puteți ajunge cu mașina
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Sea View Village 4 stele 2
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: Hotel Sea View Village 4 stele Vasilikos Zante
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Sea View Village 4 stele 1
Hoteluri Zakynthos Vassilikos
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Sea View Village 4 stele 4
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: Hotel Sea View Village 4 stele Vasilikos Zante
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Sea View Village 4 stele 5
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Sea View Village 4 stele
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Sea View Village 4 stele 6
Hoteluri Vassilikos Zakynthos

Hotel The Bay Hotel & Suites 4* Vassilikos

Dintre toate hotelurile de văzute, acesta este cel are a plăcut cel mai mult fetelor din grup. Mie mi-a plăcut la egalitate cu Eleon Grand, mi-au plăcut ambele deși acesta este mai stilat, mai ales zona de plajă și cea de la piscină.

Hotelul The Bay este elegant, minimalist, perfect pentru cuplurile tinere, cu gust pentru modern, monden și eleganță. Este un loc liniștit, nu zgomotos.
Este un loc ideal pentru relaxare, cu plajă frumoasă proprie, privată, fiind înonjurată de stânci și celebra Babana beach cu sporturi acvatice la distanță foarte mică, se poate ajunge repede pe jos.

Hotelul este potrivit pentru cupluri de toate vârstele și pentru familii cu copii, deși nu este la fel de animat ca altele, copii au destule de făcut și aici.
Barul de la piscină, lounge-ul arată extrem de bine, nu ca de hotel, ci ca orice bar elegant nu neapărat de plajă.

Asta ne-a plăcut aici, această atmosferă elegantă, modernă. Produsele servite de foarte bună calitate.

Oaspeții se pot relaxa la lounge-ul de la piscină, sau în lobby. 2 terenuri de tenis, spa, sală de fitness. Piscină pentru copii și club pentru copii. La locul de joacă sunt supravegehați în orele de program.

Camerele sunt spațioase, curate, simple. Camerele acestea sunt cele care mi-au plăcut cel mai tare dintre toate ele văzute în Zakynthos, nu sunt opulente dar simple, albe, perfecte din punctul meu de vedere, nu pun presiune de loc, condițiile sunt perfecte pentru relaxare. Asta petnru că îmi place mult stilul minimalist.
Hotelul oferă demi- pensiune în regim de bufet și preparate a la carte pe parcursul zilei. Sunt multe opțiuni pentru vegetarieni.

Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay poze 6
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: relaxare la piscina la Hotelul The Bay Vassilikos
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay poze 8
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: banana Beach manga The Bay
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay poze 7
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: mai multe piscine la The bay
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay poze 5
Hoteluri Vassilikos Zakynthos
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay poze 9
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: plaja privata The Bay Hoteluri Vassilikos Zakynthos
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay poze 10
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: grădinile sunt pline cu flori
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay poze 3
Hoteluri Zakynthos: The Bay, Vassilikos
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay poze
Hoteluri Vassilikos Zakynthos the Bay
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The bay: loc mare de joaca pentru copii
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay lobby
Hoteluri Vassilikos Zakynthos The Bay

Hotel Belvedere Gerakas Luxury suites 4* Vassilikos

Toate cele trei hoteluri văzute în Vassilikos au acest lucru în comun: sunt superbe. Hotelul Belvedere Gerkas nu face excepție.

Ne-a plăcut stilul minimalist, nordic – un pic mai călduros decât la The Bay, cu bibliotecă mare, atenție la fiecare detaliu și vedere la celebra paljă Gerakas, probabil cea mai frumoasă plajă din Zakynthos după Navagio, desigur.
Nu este un loc pentru familii cu copii, nici pentru petrecăreți, ci pentru cei care caută liniștea și relaxarea. Nu este ideal nici pentru cuplurile tinere. Este un hotel ideal pentru cupluri mature.
Sunt multe restaurante în zonă, se poate ajunge pe jos la ele și desigur mai multe plaje din care puteți alege.
Are piscină, sală de fitness foarte bine echipată, Vila Rosa – restaurant și bar de vin pentru schimbat decorul. Nu am văzut nicio cameră, erau ocupate toate.

Hoteluri Vassilikos Zakynthos Belvedere Gerakas Luxury
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: Belvedere Gerakas Luxury
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Belvedere Gerakas Luxury Poze
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: lobby Belvedere Vassilikos
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Belvedere Gerakas 4
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: prin gradina hotelului Belvedere Gerakas Luxury
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Belvedere Gerakas Luxury piscina 3
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: piscina de la hotelul Belvedere Gerakas Luxury
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Belvedere Gerakas Luxury vedere
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: vedere de la balcon: plaja Gerakas
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Belvedere Gerakas Luxury plaja gerakas
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: plaja Gerakas Vassilikos

Zante Royal, Il Palazzo di Zante, Zante Imperial 4*

La Palazzo di Zante am stat o noapte. Este un mare complex, izolat, cu totul inclus. Ce este interesant că indiferent la ce hotel sunt cazați, oaspeții pot lua masa la oricare dintre hoteluri, sau să meargă la orice bar sau piscină.

Este un complex efervescent, este multă forfotă, multă mâncare, multă băutură, nu neapărat de cea mai bună calitate, multă animație, ziua tot felul de jocuri, aerobic, zumba, foarte multe altele: este program aproape pe tot parcursul zilei, iar seara animație la unul dintre barurile de la piscină, cel de la Imperial, cel mai izolat și mai apropiat de plajă.

Nu am văzut animația nu îmi pare rău, am înțeles că este genul: ori îți foarte tare, ori nu îți place sub nicio formă, este de un gust îndoielnic, cu multe aluzii sexuale de fapt destul de explicite, oaspeții o parte râdeau de se prăpădeau, o parte se retrăgeau.

La fel părerile: sunt oameni care sunt absoluți încântați de loc: este abundență, genul de loc în care se servește și se consumă mult din orice: mâncare, înghețată, băuturi, plăcinte, de toate, mai puțin internet care nu este disponibil decât în lobby (varianta este cartela Ionian despre care am mai vorbit). Alții, care caută liniștea și un loc retras desigur că nu îndrăgesc acest complex, de aceea scriam în articolul despre hotelurile din Zante că important este ca fiecare să știe ce caută și să aleagă după alți factori decât preț, stele și plajă pentru a avea o vacanță reușită.

Eu m-am simțit bine aici, desigur se poate și mai bine, nu m-am atașat de hotel dar nici nu m-a deranjat ceva, am avut o cameră decentă, nu frumoasă dar spațioasă, mi-a plăcut la plajă, personalul era îndatoritor, chiar seara am stat mult la discuții, până spre 2 noaptea cu recepționierul de la Royal care lucrase mult în Laganas la hotel Canadian când acesta primea numai oaspeți între 18 și 30 de ani și era dezastru. Acum s-au schimbat lucrurile și în Laganas, nu mai este ce a fost, am explicat mai multe aici.

La piscine și pe plajă este foarte curat, am scris despre cum am făcut baie în canalul de la Palazzo și cum am rămas și fără costumul de baie cu această ocazie, piscina și plaja sunt lucrurile care îmi plac cel mai tare aici.

Plaja chiar este frumoasă, șezlonguri gratuite și aici ca și la piscină, plaja este privată, foarte relaxant totul, să stai la plajă fără grija genților – deși am înțeles că rar mai apare câte un vânzător ambulant deși locul este foarte izolat.
Muzică bună, este și un bar mare la plajă, dar unde consumația se plătește separat. Mulți urcau până la barul de la Imperial. Luau ce le trebuia și veneau înapoi pe plajă.

Deși sunt plângeri că este multe de coborât nu este și acum au un lift mare, practic se fac doi pași până jos, eu nu am folosit deloc liftul, sau poate o dată cu fetele și am făcut drumul de mai multe ori, este un exercițiu bun. Nu este greu deloc, decât dacă aveți probleme de locomoție.

Când stăteam în lobby în ultima zi a apărut un grup mare de italieni, foarte zgomotoși, râdeau, se vânzoleau de colo-colo, iar ghidul striga: acum sunteți la All Inclusive! Totul este gratis până la ora 23. Înainte de 23 să luați repede mai multe băuturi că după aceea trebuie să plătiți! Ha și noi care ne jenăm să spunem lucrurile acestea chiar în șoaptă. Și tot repeta pe măsură ce veneau alții să se cazeze. Multă veselie, oamenii se vede că erau foarte încântați ccă au ajuns în vacanță, erau peste 50 de ani toți dar jumătate foarte sportivi, mulți în echipament de cicliști, cu bicicletele după ei și căștile în cap. Mi-ar fi plăcut să văd cum se distrează pe acolo, păreau amuzanți dar de aici am ajuns la Aquis Avalon în orașul Zakynthos și mi s-a șters din cap totul. Mi-a plăcut tare mult acest hotel.

Hoteluri Vassilikos Zakynthos Zante Royal, Il Palazzo di Zante Zante Imperial 1 plaja 2
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: plaja de la Zante Imperial Palazo di Zante
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Zante Royal, Il Palazzo di Zante Zante Imperial 1 1
Hoteluri Vassilikos Palazzo di Zante
Hotel Palazzo di Zante 4
Hotel Palazzo di Zante
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Zante Royal, Il Palazzo di Zante Zante Imperial 1 plaja
Hoteluri Vassilikos Zakynthos: plaja
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Zante Royal, Il Palazzo di Zante Zante Imperial 1 piscina
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Zante Royal, Il Palazzo di Zante Zante Imperial
Hoteluri Vassilikos Zakynthos
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Zante Royal, Il Palazzo di Zante Zante Imperial
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Zante Royal, Il Palazzo di Zante Zante Imperial 1 poza
Hoteluri Vassilikos Zakynthos
Hoteluri Vassilikos Zakynthos Zante Royal, Il Palazzo di Zante Zante Imperial 1 poze 4
Hoteluri Vassilikos Zakynthos

Acesta este ultimul articol despre hotelurile din Zakynthos, sper să vă ajute în căutarea locului de vacanță ideal, pentru inspirație puteți consulta și celelalte aerticole scrise pe această temă:

Mic ghid despre hotelurile din Zakynthos: specific și la ce trebuie să ne așteptăm
Hotel Aquis Avalon: cea mai frumoasă priveliște din Zakynthos
9 Hoteluri în Laganas și Kalamaki, de 5*, 4*, 3* și 2*
Kypseli și Tragaki: specific stațiuni și 3 hoteluri: 5, 4 și 3 stele

V-a plăcut acest articol? Puteți urmări pagina de Facebook Extravita aici, sau citi mai multe articole despre insula Zakynthos: plaje, excursii opționale, hoteluri din alte zone, grote în categoria Zakynthos de pe blog, aici. 

Am călătorit în Zakynthos cu agenția de turism TUI TravelCenter, care oferă curse charter săptămânale pe perioada verii către multe insule din Grecia. Mai multe informații, detalii și oferte speciale către Zakynthos găsiți pe websiteul la linkul menționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.