M-am mutat la Eforie #cuQuickMobileînvacanțamare

Românești România Visuri

M-am mutat la mare! Nu de tot, de tot, dar în lunile viitoare voi sta mai mult timp aici decât în București, unde voi ajunge numai cu treabă. Și atunci când nu voi fi plecată undeva în afara țării. Nu mi-a furat inima vreun marinar fermecător – așa cum am primit câteva întrebări care m-au amuzat – ci am dorit să îmi îndeplinesc un vis din perioada în care pontam regulamentar în fiecare zi de muncă: acela de a mai petrece o vară la mare. Una singură. Mai aveam nevoie de ceva pentru ca visul meu să fie perfect: un laptop ușor, performant, care să mă însoțească în călătoriile mele și să pot lucra de oriunde cu drag și spor. În sfârșit pot să mă declar un blogger fericit, deoarece le am și pe una și pe cealaltă, țț <3 MacBook Air de la QuickMobile și totuși…..

Da, 2 bucăți de probleme gata rezolvate, acum deja mă îndrept cu doleanțele spre alte vise. Cât voi sta în Constanța voi bate Dobrogea în lung și în lat, mereu cu laptopul după mine, deși îmi dă ceva bătăi de cap sistemul, am multe de învățat, fiind primul MacBook pe care îl utilizez. Și să vedeți belea: acum mă gândesc să îmi schimb și telefonul, că deh, am văzut care sunt avantajele iCloud.

Am atâte vise și planuri și proiecte că nu știu când vreodată o să mă pot declara mulțumită, dar am perioade în care savurez cu totul momentul și bucuria de a trăi, pur și simplu. În care simt 100% cât de norocoasă sunt că mi s-a dat curajul să alerg după visele mele, că acesta este secretul: cu toții ne îndeplinim visele, dacă avem încredere în ele și în noi.

Visul mare: să locuiesc perioade mai lungi de timp în locuri care m-au atras, unde să mă integrez, să învăț despre locuri și desigur să muncesc, online, de la distanță. Este chintesența alegerii de a lucra online și factorul care mă motivează permanent: ador să călătoresc și să învăț despre oameni, îmi place să stau mult în diferite locuri, să asimilez. Și să am o activitate, să muncesc.

Vis împlinit: ani întregi mi-am dorit mult de tot să mai petrec o vară la mare, să explorez fiecare colțișor, să înot zilnic, să mă plimb pe faleză, să simt briza, mereu. Așa că…. mi-am adus câteva catrafuse la Eforie, destul de multe de altfel. A fost un bun prilej și să dau multe lucruri, să selectez, să aleg din prea multele bagaje pe care le-am adunat în ultimii ani, trebuie să mă ocup la un moment dat și de asta cu totul că tot am prea multe.

Vis în așteptare: să petrec timp mai mult în Insulele Azore, În Grecia, în Italia, pe Coasta de Azur etc.

Unde este acasă?

Vis realizat: în sfârșit am devenit total mobilă, nu mă mai leagă nimic undeva, așa că bun venit libertate. Nu, nu voi pleca undeva de tot, sau cel puțin nu acum, însă voi face cam tot ce îmi va trece prin cap în fiecare moment. Poate decid să stau prin Deltă o perioadă, că și acolo îmi place, sau orice altceva. Acum știu că termenul de acasă este atât de vag, poate fi oriunde simți că aparții, chiar și pentru scurt timp. Am avut nevoie de aproape 2 ani de zile după ce am renunțat la siguranța dată de un loc de muncă pentru a mă putea desprinde – în mintea mea – de tot. Dar cum nimic nu este întâmplător, am avut în jurul meu numai exemple bune. Și cu toate acesta, deprinderile sunt atât de greu de biruit, că a fost nevoie de multă bătaie a șeii ca să priceapă Mirela. Și gata!

O vară infinită la mare

Ador, efectiv ador perioada aceasta în Eforie. În lunile mai și iunie clima este blândă, plajele sălbatice, parcurile fermecătoare, este lumină, multă verdeață și efectiv tânjeam după trezirea la viață a naturii pe aceste meleaguri ale copilăriei mele.

În fiecare zi însorită îmi iau laptopul MacBook Air de care efectiv m-am îndrăgostit, coșul sau rucsacul și mă plimb, mă opresc la câte un cappuccino sau fresh de grefe, mai lucrez când îmi vine inspirația – drăftuiesc câte un articol și trec mai departe – sau doar mă conectez la nevoie pentru a trimite câte ceva ce mi se solicită, rezolv vreo urgență. Desigur, ideea pentru care îmi doream un laptop ușor și performant nu era să lucrez cu el la mare, ci să lucrez cu el peste tot: în aeroport, seara pe la vreun resort să stau în grădini superbe nu în cameră conectată la priză, etc. Mobilitate totală. Nici nu mai vorbesc despre internet, nu pot să stau departe de el mai mult de 2 zile, sau mă rog, chiar dacă pot nu vreau.

Dar pe de altă parte ce sens are să te izolezi – că aceasta este o realitate, când lucrezi online ești izolat, ești mult timp singur, nu ești integrat într-un colectiv – dacă nu poți avea și lucruri bune din asta: să lucrezi în locuri superbe, în natură, să te plimbi, să ai mobilitate totală.

Și uitați așa arată acum fericirea pentru mine:

Am dat startul vacanței continue cu Quick Mobile

Mirela Extravita Eforie1

Mirela Extravita Eforie7

Laptop de calator MacBookAir QMobile

Laptop de calator MacBookAir QMobile.

Laptop de calator MacBookAir QMobile.2

Laptop de calator MacBookAir QMobile.4

Lebede in Eforie extravita2
Lebede in Eforie extravita3
Lebede in Eforie extravita6
Mirela Extravita Eforie2
Mirela Extravita Eforie15
Mirela Extravita Eforie16
Mirela Extravita Eforie17
Mirela Extravita Eforie19
Mirela Extravita Eforie20
Mirela Extravita Eforie21
Mirela Extravita Eforie22
Mirela Extravita Eforie23

Laptop de calator MacBookAir QMobile.6

Laptop de calator MacBookAir QMobile.7
Mirela Extravita Eforie24
Mirela Extravita Eforie25
Mirela Extravita Eforie27
Mirela Extravita Eforie28
Mirela Extravita Eforie29
Mirela Extravita Eforie30
Mirela Extravita Eforie32

Laptop: MacBook Air cu diagonala de 13” de la QuickMobile

PS: aștept sfaturi dacă aveți, tipsuri și alte scurtături valabile pentru MacBook-uri. Am multe dileme. 

PPS: am atins un punct critic, acela în care până și mama insistă că m-am îngrășat cam mult, nu mai intru aproape în mimic, așa că următorul vis pe care îl iau cu asalt este acela de back in shape rapid, v-am mai vorbit despre el.

Mirela Extravita Eforie13

6 thoughts on “M-am mutat la Eforie #cuQuickMobileînvacanțamare

 1. Mie îmi sunt foarte dragi ambele staţiuni Eforie, însă, în ultimii ani, în Eforie Nord m-am cazat (Acapulco şi Maryland, cu vederi generoase spre mare). Mă bucur foarte mult să redescopăr în pozele tale locuri ştiute, de care mi-e atât de dor. Să aveţi parte de o vară superbă!

 2. Sincer imi place foarte mult ceea ce faci, te admir destul de mult. Si mie imi place sa calatoresc, sper ca intr-o zi sa pot povesti tuturor despre vacantele mele. M-au ajutat si m-au inspirat relatarile tale pentru unele din vacantele mele. Mult succes!

  1. Multumesc mult de tot, ma bucur enorm sa aud ca aduc inspiratie penteu vacanta si pentru viata 🙂 Mult succes si te astept online, se poate aproape orice daca ne dorim suficient de mult! Te pup!

 3. M-am mutat la Eforie #cuQuickMobileînvacanțamare
  este unul din cele mai tari texte despre calatori pe care le-am citit.

  Tine-o tot asa si du-te mai departe cu asemenea detalii.

  Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *