5 locuri unde poți petrece în Antalya

Antalya TOPURI Turcia

Precum m-am convins de foarte curând, Antalya nu este numai pentru familiile cu copii, ci poate fi un loc fantastic unde poți merge să te relaxezi și să te distrezi, chiar dacă ești genul party animal. Cu siguranță lenevitul pe șezlong are o altă savoare după o noapte de pomină. Și ai totul la îndemână pentru a-ți împrospăta forțele, între o baie în mare, gozleme, cocktailuri de piscină și frapeuri bune.

1. Petrecere pe Yacht

Puteți petrce ziua sau noaptea, sau începe ziua, lua cina la bordul ambarcațiunilor și termina târziu în noapte. Cu muzică și multă voie bună. Este o experiență frumoasă, mai ales datorită cadrului natural, cu munții Taurus în peisaj.

2. Adam & Eve

Toată lumea cunoaște faimosul resort, dedicat celor peste 16 ani, gay friendly și în general friendly cu distracțiile. Are cel mai lung bar din lume și mai multe cluburi, iar piscina este una dintre cele mai spectaculoase pe care le-am văzut vreodată.

3. Orange Country

Un alt party hotel, foarte antrenant, preferat de tineri, un fel de mini Ibiza în Kemer. Ibiza cu aer de Amsterdam, de aici și numele dar și decorul și tema hotelului. Pontonul este un lounge tocmai bun pentru o petecere cu Dj, piscinele vara sunt pline de fete în costume de baie minuscule, de petreceri, cocktailuri și distracție spumoasă.

4. Cluburi

Ally’s, Club 29, ( cel mai mare club din Antalya, are capacitates de 2000 de persoane, Club Arma, Inferno. Și multe altele, recomandate petrecăreților de cursă lungă.

5. Cluburile din resortul tău

Multe resorturi au cluburi unde cineva poate petrece până dimineața. Perfecte pentru o distracție cu gașca sau în cuplu, chiar dacă ați venit cu cei mici. Dacă ești cu mama în vacanță, seara să poți ieși în club cu jumătatea, deci să ai și parte de o vacanță cu familia și de distracție. Cluburile sunt izolate, nu se aude pâs unde nu trebuie. Resorturi precum Sueno, Delfin, Maxx, Kaya Palazzo sunt doar câteva locuri unde nu vă veți plictisi.

Singurul lucru la care trebuie să fiți atenți: să fie un hotel cu cluburi; există resorturi pentru adulți în care nu veți găsi așa ceva. Sunt cele iubite de către nordici, de oameni care caută liniștea și relaxarea totală, deci dacă vedeți adult friendly fiți siguri că înțelegeți despre ce este vorba.

Distracție plăcută!

5 thoughts on “5 locuri unde poți petrece în Antalya

 1. Buna,
  Ai idee cam la ce costuri s-ar ridica o vacanta de o saptamana in Antalya. Am vazut ca tot mai multi turisti romani aleg aceasta destinatie de vara si chiar ma gandesc sa imi petrec o vacanta acolo, dar nu am idee cat de scump este orasul.
  Multumesc

  1. Bună, foarte greu de spus. Există zeci de oferte, preturile difera enorm in functie de perioada chiar si la acelasi hotel. Si sunt diferente foate mari si intre hoteluri, chiar daca au acelasi numar de stele, diferenta se regaseste insa in calitate a ceea ce se ofera. Insa sunt oferte de la 800, 900 de euro AL pentru 2 persoane cu un copil, avion si transfer inclus, asta pentru 5 stele, insa cum spuneam, depinde de perioada. La inceputul sezonului au fost excursii foarte ieftine mai ales ca era problema cu rusii dar am auzit ca de acum cateva zileau sarit iar preturile, odata cu reluarea charterelor din Rusia pe Antalya, dupa ce si-a cerut scuze Președintele turc pentru incident, în mod oficial. Deci… greu de spus. Dar da, este o destinatie de vacanta extraordinara, cautati o oferta si sigur veti gasi, pentru orice preferinte.
   Ce si de ce am scris in acest articol, la ce ne putem astepta de la un resort turcesc:
   https://extravita.ro/2016/05/29/specific-hoteluri-ai-5-stele-antalya/
   Vacanta frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *