Băile Felix: Hotel Lotus Therm 5* și President, 4*

Crisana Românești România

Cu toții cunoaștem Băile Felix și am auzit de beneficiile miraculoase ale apelor termale, cunoscute încă de pe vremea Imperiului Roman. Apa termală de altfel se poate consuma și ca apă potabilă, datorită purității sale. De curând o mătușă mi-a mărturisit că de mult ăși dorește să facă un Revelion la Băile Felix, idee excelentă aș spune, mai ales că unele hoteluri au fost renovate complet și au tot ce trebuie pentru a asigura un sejur perfect în orice anotimp.

Hotel Lotus Therm SPA &

Luxury Resort 5*

Lotus Therm, singurul SPA de 5* din România, sau așa se recomandă pe broșurile luxoase împrăștite ici colo în incintă.

Este renovat, înainte fiind aici un hotel de 2 stele, iar pentru întrunirea standardului de 5* a fost aleasă soluția de a se renunța la balcoane. Camerele sunt frumoase, cu finisaje de calitate.

De Rusalii aici era plin, cu atât mai mult cu cât au avut o ofertă foarte atractivă: 1 800 lei pentru 3 nopți  2persoane în cameră dublă cu demi pensiune, o procedură și prânz în ultima zi. În prețul camerelor intră accesul la piscine, saune, jacuzzi și multe alte facilități.

Piscine mari, jacuzzi, centru SPA și Centru Medical, aici aveți absolut tot ce vă trebuie pentru o cură care îmbină metodele moderne cu cele clasice, precum împachetările cu nămol, duș subacval, sală de fitness, saune fântână cu gheață și toate terapiile posibile și imposibile. Totul curat, nou, impecabil.

Mai multe despre terapiile cu laser, microunde, ultrasunete, aerosol, kinetoterapie, drenaj limfatic etc găsiți aici, pe pagina complexului dedicată terapiilor.

Hotel Lotus Therm Felix23

Hotel President 4 *

Hotelul President este și el renovat în mare parte, mă refer la camere, spațiile comune fiind deja reamenajate. Hotelul are și un Aqua Parc și clinică pentru tratarea diferitelor afecțiuni locomotorii și Clinică Ana Aslan. Se realizează și Terapii Pell Amar. Fiecare vizitator are propriul plan de tratament, atât pentru profilaxie cât și pentru însănătoșire.

Complexul mai dispune de un teren de mini golf, de o baltă pentru pescuit, piscine, sală de sport. Mai multe detalii despre Hotel President, oferte și facilități pe pagina web, aici. 

Hotel President Baile Felix7

2 thoughts on “Băile Felix: Hotel Lotus Therm 5* și President, 4*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.