București-Pisa rută nouă Ryanair

Zbor București Palma de Mallorca, rută nouă Ryanair

ryanair

Ryanair a anunțat azi o nouă rută din România către Spania, ca parte a programului de vară 2021. Vor fi două zboruri săptămânale București-Palma de Mallorca, începând cu data de 28 martie 2021. Biletele de avion au fost deja puse în vânzare. Despre prețuri, bagaje și alte opțiuni referitoare la flexibilitate în articol.

Zbor Bucuresti Palma: prețuri de la 29,99 euro/segment

Până pe data de miercuri, 29 iulie la miezul nopții, se pot rezerva bilete de avion cu prețul de 29,99 euro pentru un segment de zbor, direct pe websiteul Ryanair. Prețul este valabil pentru călătoriile care vor fi efectuate în lunile aprilie și mai. Nu am găsit prețul promoțional deocamdată decât la zborurile dus, la întoarcere cel mai mic preț văzut este de 51,99 euro.

zbor bucuresti palma

În prețul biletelor de avion este inclus un singur bagaj de mână mic, cu dimensiunile de 40*20*25 cm, care trebuie să stea sub scaunul din față. Pentru cel de-al doilea bagaj de mână, cel de 55*40*20 cm, care se poate plasa în compartimentele de sus din cabine, se plătește o taxă suplimentară, opțional. Sunt disponibile și alte opțiuni pentru bagaje. Veți putea opta pentru ele odată ce alegeți zborul (dați click pe prețul dorit). Dacă se rezervă în momentul în care se rezervă și zborul, sunt prețuri mai mici. Se pot adăuga și ulterior, dar va fi puțin mai scump.

Dacă faceți rezervarea direct, veți primi mailul de confirmare, totodată direct pe mail toate detaliile legate de zbor, inclusiv modificări de orar etc.

zbor bucuresti palma

Flexibilitate a rezervărilor și alte politici curente Ryanair

Ryanair a introdus mai multe măsuri pentru flexibilitate în călătorii. Totodată, au introdus mai multe acțiuni pentru a facilita returnarea banilor pentru călătoriile neefectuate din cauza pandemiei. Am scris aici despre acestea. Față de ce am scris în articole, s-a prelungit reprogramarea gratuită a zborurilor și pentru luna septembrie.

Dacă se va prelungi starea actuală, vor fi probabil prelungite mai departe.Adică aproape sigur dar deh, nu este compania mea, nu lucrez la ei, așa că nu pot băga mâna în foc. Cred că în viitor se vor schimba multe lucruri referitoare la flexibilitate și alte lucruri legate de călătorie și că desigur prețurile vor crește la toți operatorii.

Ryanair a accelerat returnarea banilor pentru clienți, probleme cu websiteuri intermediare neautorizate

1 iulie: Ryanair va relua 40% dintre zborurile planificate, formulare cu durata vizitei și alte măsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *