show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg 8

În vizită la show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg Austria #Cosmeticeorganicedelux

Austria Beauty Cosmetice Dosarele frumusetii Vorarlberg

Am ajuns la show-room-ul exclusivist Susanne Kaufmann din Bezau, Voralsberg, fiind întâmpinate de Directoarea de Operațiuni, Julia Dacher. Din avantajele aduse de călătorii: am descoperit gama excepțională de produse organice Susanne Kaufnamm în excursia din Vorarlberg. Cu siguranță în viitor produsele vor deveni din ce în ce mai cunoscute și mai vânate, deoarece își croiesc rapid drum către inima iubitorilor de produse de clitate. Produsele pot fi comandate online, de exemplu de pe net-a-porter, sau direct pe siteul companiei, dacă nu le achiziționați direct din show room-ul din Bezau, pădurea Bregenz, Vorarlberg.

În vizită la show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg Austria #Cosmeticeorganicedelux

Ador cosmeticele. Și am nevoie de ele, desigur, deoarece pielea mea este greu încercată, petrecând atâtea luni din an afară, în soare. Numai anul acesta am petrecut deja șase luni aproape de plajă. Așa că atunci când am conturat excursia din Vorarlberg, am dorit să vizitez/cunosc și cel mai bun brand local de cosmetice.

Katrin, cea mai simpatică angajată a unui oficiu de turism pe care am cunoscut-o până acum și cea mai ”cool” a aranjat două vizite, una la o fabrică de cosmetice pe medie și una de lux. Ambele m-au impresionat, calitatea fiind excepțională.

Hotel Post Brezau Susanne Kaufmann SPA

show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg 14
Așa un showroom!
Julia Dacher susanne Kaufmann
Julia Dacher ne-a povestit despre produsele Susanne Kaufmann pe indelete, le iubeste si nici nu este foarte greu!
show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg 8
În vizită la show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg

show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg 4

show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg 10
Produse Susanne Kaufmann de calatorie

show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg 11

Istoria brandului Susanne Kaufmann

Susanne Kaufmann a moștenit hotelul familiei, care de asemenea avea un SPA, Hotel Post Bezau. Căutând să folosească în interiorul SPA-ului produse organice austriece, eficiente și cu un design atractiv și negăsind asemenea produse, a hotărât să le producă.

Ea și-a dorit să folosească miraculoasele proprietăți ale plantelor din regiunea alpină pădurea Bregenz într- formulă modernă. Așa că a contactat producătorul Ingo Metzler, care are o fabrică modernă la numai 15 minute de condus de Bezau (fabrică pe care de asemenea am vizitat-o) și împreună cu un dermatolog au dezvoltat inițial 24 de produse. După 10 ani, gama Susanne Kaufmann are peste 77 e produse în portofoiul distribuite în toată lumea.

Pe scurt, aceasta este povestea brandului. Show room-ul din Bezau este magnific. Tot alb, minimalist, foarte modern și desigur într-o clădire tipică din regiune, din lemn. Este chiar vis-a-vis de hotelul Post Bezau, hotelul familiei.

La show-roomful Susanne Kaufmann din Bezau

Am zburdat printre creme, descoperind varietatea extraordinară: sunt produse care se adresează fiecărei probleme a tenului, fiind dezvoltate demachiante, creme de zi, seară, ochi, seruri, uleiuri și chiar o gamă de produse pentru păr. Aș fi luat totul acasă! Am primit și noi câteva cadouri și multe mostre de produse, pentru a le folosi. Sunt senzaționale. Toate intră imediat în piele și energizează, hidratează excelent. Tenul devine foarte elastic în scurt timp, m-am îndrăgostit de aceste produse și îmi place și designul minimalist. Nimic în plus, nimic în minus.

Un mare plus pentru dezvoltarea unei game de produse pentru călătorii, în ambalaje mici

show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg 2

show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg 9
Mă simt ca Alice in Wonderland

Produsul preferal a Susannei Kaufmann este din Linia A Antiaging, crema de ochi. Ea o folosește și ca o mască seara și este excelentă, deoarece stimulează producția de colagen.

Vedeți toate produsele pe websiteul companiei, aici.

show-room-ul Susanne Kaufmann din Vorarlberg 12
Linea A Antiaging

Călătorii frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.