Vlog Bardolino Lacul Garda

vlog de calatorie bardolino lacul garda italia

În sfârșit am reușit! Să editez un video la nici două săptămâni de la întoarcerea dintr-o destinație. Este vorba despre vlogul Bardolino – Aqualux și deși am sărbătorit momentul cu nu spun cât prosecco, sau cât am folosit pentru inspirație la editare – mi-am propus să am o perioadă de abstinență.

Serios, ori am filmat eu numai momentele cu vin, bere, prosecco ori așa a fost toată excursia! Dimineața am băut muuulte cafele dar și prosecco – ce vină am eu dacă acest hotel servește prosecco la micul dejun, pe modelul franțuzesc cu șampanie?

Nu pot să refuz un pahar de prosecco! Și îmi propunsesem să mă trezesc la 6 dimineața să merg la sala de sport, asta în țară! Însă Aqualux este un hotel wellness pe stil itlian, dolce vita, nu este deschisă sala de sport la ora 6 dimineața, sau poate nu în afara sezonului, hotelul fiind deschis pe tot parcursul anului, era plin când am fost noi dar totuși au mai multe beneficii vara. Așa că am făcut o stuțo-cămilă: ne-am bucurat de tot, wellness și spa cu vin și prosecco și pizza și înghețată și… și muzică bună.

Mi-am propus să fac mai multe vloguri în călătorii și sper ca în timp și calitatea să crească însă deocamdată atât pot face. Ador sloganul Nike: Just do it! Așa este în orice, inclusiv la editarea video, chiar atunci când nu te pricepi deloc, dar ai entuziasm – cazul meu. Te apuci să lucrezi și gata.

În câteva zile sper să termin de editat și vlogul din Sirmione, unde mă gândesc să inserez și imaginile din Brescia. Și ulterior, voi pune vloguri din Voralsberg Austria și din alte călătorii. După Vorarlberg însă aș mai face câteva videouri despre ce împachetăm, cum, dacă aveți idei sau v-ar plăcea să vedeți ceva anume, vă rog să îmi spuneți.

Dacă doriți să aflați mai multe despre ce ați văzut în clip, uitați câteva articole:
Cazare pe lacul Garda: Hotelul Wellness Aqualux Spa Bardolino, un sejur încântător
City-break Brescia: de ce trebuie să ajungi și tu aici
Uitați videoul mai jos, puteți să intrați pe canalul youtube și să vă abonați, sau să dați un like videoului dacă v-a plăcut și să îl distribuiți J.

Vacanțe frumoase!

Mirela este autoarea blogului ExTraViTa – Experiențe, Visuri, Călătorii, din pasiune pentru călătorii și aventură. Blogul ExTraViTa este unul dintre cele mai citite din România, subiectele preferate fiind legate de călătorii solo, croaziere, ponturi legate de călătorii, bagaje, modă și frumusețe pe drum.

2 comentarii la „Vlog Bardolino Lacul Garda”

Lasă un răspuns