Penang 389 euro, Pattaya 419 euro, Krabi 489 euro – Promoție Qatar Airways

QATAR

Începeți anul cu planuri de vacanță: Qatar Airways tocmai ce a anunțat o nouă promoție fantastică: prețuri de la 389 de euro dus-întors din București, cu taxele incluse și desigur și bagaj de cală pentru multiple destinații de vis!

Penang 389 euro, Pattaya 419 euro, Krabi 489 euro – Promoție Qatar Airways

Unde doriți să călătoriți în 2018?

Rezervați direct pe siteul Qatar Airways până pe data de 7 ianuarie 2018 și călătoriți până pe data de 30 aprilie 2018! Dacă doriți să mergeți în una dintre destinațiile aflate acum la ofertă, nu este cazul să stați pe gânduri, pentru că tarife mai mici decât atât nu o să găsiți sau nu cu un zbor de linie anul acesta. Mai mult, acum este sezonul de vârf în Krabi de exemplu, plajele așteaptă!

În Penang am călători singură, a fost superb, găsiți câteva articole despre această insulă și atracțiile ei în categoria Penang din blog. 

Hong Kong este iar un loc de vis unde am petrecut aproape două săptămâni, unele dintre cele mai frumoase din viața mea. Nu veți regreta dacă veți ajunge pe aceste meleaguri o dată, sau de mai multe ori!

Căutați cu opțiunea 15 zile pentru a vedea zilele cu tarife mici, uitați că am găsit chiar prețuri mai mici decât 389 euro!

Căutați acum zborul preferat cu ajutorul calendarului!

2 thoughts on “Penang 389 euro, Pattaya 419 euro, Krabi 489 euro – Promoție Qatar Airways

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *