Zbor QATAR Airways Bucuresti - Doha - Krabi Thailanda 27

Qatar reia azi zborurile Doha- București și introduce zborul direct București-Sofia

QATAR

Qatar Airways a anunțat azi reluarea zborurilor către București, începând de azi, 15 iulie 2020. Compania va opera 4 zboruri săptămânale pe această rută cu o aeronavă de tip Airbus A320, cu 12 locuri în cabina Business și 120 de locuri în cabina Economy. Totodată, Qatar Airways introduce acum și curse directe între București și Sofia, cu prețuri începând de la 99 euro/persoană pentru un segment (dus sau întors) și 179 de euro pentru zborurile dus-întors.

Qatar poate opera zborul direct București-Sofia deoarece au obținut ”5th Freedom rights”, care reglementează acest aspect.

Orar de zbor:

Luni, miercuri, vineri și duminică

Doha (DOH) către București (OT) QR219 plecare la 07:20, sosire la 12:15

București (OTP) către Doha (DOH) QR220 plecare la 17:55, sosire la 22:30

Luni, miercuri, vineri și duminică

București (OTP) către Sofia (SOF) QR219 plecare la 13:15, sosire la 14:20

Sofia (SOF) către București (OTP) QR220 plecare la 15:50, sosire la 16:55

Zborurile se pot rezerva pe websiteul Qatar Airways. 

Qatar Airways este una dintre puținele companii aeriene din lume care au menținut operaționale un număr semnificativ de rute pe toată durata acestei crize mondiale*. Astfel, este în măsură să monitorizeze tendințele fluxului de trafic și rezervări ale pasagerilor și oferi curse regulate pasagerilor.

*Au zburat peste 50 de milioane de kilometri pentru a repatria mai mult de 1.8 milioane de pasageri, operând aproape 15,000 de zboruri. ”Aceasta ne-a permis să acumulăm experiență de neegalat cu privire la transportul în siguranță și de încredere al pasagerilor, în aceste vremuri pline de incertitudine.” a declarat CEO-ul Qatar Airways, Excelența Sa Dl. Akbar Al Baker.

Qatar Airways și-a îmbunătățit măsurile de siguranță la bord pentru pasageri și membrii echipajelor.

Flexibilitate crescută privind modificările zborurilor. Am scris despre măsurile de siguranță pe durata zborului și îmbarcare dar și despre flexibilitate aici:

Din 15 iulie Qatar Airways reia zborurile din București

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *