Fabrica parasita Alte Conti Hanovra Continental 2

Vizită la o fabrică părăsită Alte Conti Hanovra

Germania Hanovra

Alte Conti este unul dintre acele locuri pe care nu le vei găsi în ghidurile turistice. Mai mult, probabil că nici nu este pe placul multora. Așa că probabil vă întrebați: cum l-am descoperit? Păi simplu, pe Instagram, urmând hashtagurile din Hanovra, să văd cam ce aș mai putea face prin oraș. Și am văzut o mulțime de fotografii foarte pe gustul meu, realizate aici. Așa că mi-am zis: trebuie să merg.

Zis și făcut. Am setat aplicația Google Maps și am văzut că din centru aveam de mers o oră, aproape 6 kilometri. Puteam desigur lua și metroul, dar am avrut să cunosc mai mult orașul și bine am făcut. Traseul m-a purtat prin parcuri frumoase și fiind duminică și foarte însorit, toată lumea era la picnic! Sau fcea diferite sporturi pe râu. Plimbarea a fost deci foarte frumoasă.

Și am ajuns!

Nu prea știam la ce să mă aștept și îmi era cam teamă să nu fie locul plin de ”bad people”, mai ales cu infuzia de emigranți din Gemrnaia, însă în Hanovra au ajuns foarte puțini. Iar din ce văzusem eu pe Instagram, nu prea părea că este foarte periculos. Am hotărât totuși să nu vorbesc la telefon, să nu ascult muzică, ci să stau cu simțurile ascuțite și să fiu pregătită să o tai repede la nevoie.

Din fericire, pe dunele din față erau mulți tineri care făceau poze sau filmau ceva, erau fete în rochițe vaporoase pe acolo. Lângă mai multe mașini, erau oameni veniți cu machete mari de mașini, teleghidate, se jucau acolo, le testau. Și cu muzică. Mai erua tineri care făceau picnic pe pajiștea de lângă.

Nu știu dacă așa este mereu și cred că poate fi și periculos locul, mai ales că este o clădire dezafectată unde ești avertizat să nu intri. Clar în timp pot apărea tot felul de oameni dubioși, în general nu recomand să mergeți singuri pe aici. Nu am pățit personal nimic, m-am întâlnit doar cu o altă fată înăuntru, care era și ea în echipament sport și cred că tot fotografii venise să facă. Dar nu se știe.

Nu am stat mult, cred că 30 sau 40 de minute maxim, doream să revin în oraș pe lumină.

Uitați cum arată fabrica părăsită Alte Conti Hanovra 

Fabrica parasita Alte Conti Hanovra Continental

Fabrica parasita Alte Conti Hanovra Continental 1

Fabrica parasita Alte Conti Hanovra Continental 2

Fabrica parasita Alte Conti Hanovra Continental 6

Fabrica parasita Alte Conti Hanovra Continental 5

Fabrica parasita Alte Conti Hanovra Continental 4

Fabrica parasita Alte Conti Hanovra Continental 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *