Mega Outlet Salonic cumparaturi nike 1

Mega Outlet Salonic cumparaturi și cum ajungi

Cumpărături și Suveniruri Destinatie de shopping Grecia Grecia continentală Salonic

În Grecia sunt câteva outleturi renumite, unul dintre acestea fiind Mega Outlet Salonic. L-am vizitat când am trecut prin Salonic, venind din Thassos și cu greu m-am abținut să nu cumpăr mult mai multe lucruri decât am luat. Despre ce magazine sunt, cum ajungeți, programul de funcționare și care sunt reducerile în articol.

O călătorie în afara țării este numai bună dacă dorim să ne reîmprospătăm garderoba. Grecia are o mulțime de outleturi și multe dintre ele în Salonic. Sunt câteva avantaje pentru a alege o oprire la un outlet, unul dintre ele fiind faptul că EXISTĂ MULTE LOCURI DE PARCARE și toate sunt gratuite, o mare problemă de altfel în cel de-al doilea mare oraș al Greciei.

Zis și făcut. Am venit în Mega Outlet Salonic cu gândul de a cumpăra o pereche de pantofi sport albi de la Adidas. Și am luat două perechi de pantofi, o bustieră sport și o pereche de colanți, acestea de la Nike.

Și regret și acum că nu am cumpărat o pereche de pantaloni/fustă ciudați de la Puma, care erau și destul de scumpi și nu prea practici, dar mi-a rămas mintea la ei. Am greșit.

Pe lângă Mega Outlet mai erau câteva outleturi mari. Eu nu am avut timp să le studiez pe toate, dar ține minte că poți petrece și o zi întreagă în zonă.

Nu îți face griji că ți se va face foame: sunt câteva restaurante, cafenele și chioșcuri cu ofertă destul de variată.

Cum ajungi la MEGA OUTLET Salonic

Mega Outlet este apropae de linia de centură a orașului Salonic, la 3 kilometri distanță de aeroportul ”Macedonia” International li la 8 de centrul orașului Salonic.

Am ajuns folosing Google Maps de pe telefon, venind din Thassos.

Există autobuze care conectează centrul orașului Salonic de MEGA OUTLET. Trebuie să te oprești la stația Kalamari, dacă vii cu un autobuz care merge numai în oraș, sau la stația IKEA N.S. a autobuzelor regionale 02, 03 sau 08.

Magazine Mega Outlet

Nike, Adidas, Levis, Puma, Geox, Replay, Champions, Triumph, Camel Active, Famous Brands, Sports Arena, Bdtk și zeci de alte magazine de tot felul. Vezi aici care sunt acestea. 

Program MEGA OUTLET SALONIC:

Luni-Vineri: 10:00-21:00

Sâmbătă: 10:00 – 20:00

Duminică: închis

Prețuri outlet:

Pe tot parcursul anului veți găsi reduceri de 30% la colecțiile noi și mai mari la cele mai vechi. Însă în timpul perioadelor de reduceri, în august de exemplu, sunt reduceri masive. Însă este posibil să nu găsiți multe mărimi, atunci se aplică principiul iei ce găsești.

Ce am cumpărat din outletul acesta:

Magazin Adidas

Este foarte mare, reduceri bune și multe genți sport. Și rucsacuri.

Pantofi sport adidas: 70 de euro

Reduși de la 100, fiind colecția din anul acesta. Sunt din piele și superbi. Există și din înlocuitor, dar cu vârful din cauciucul obișnuit, nu acesta strălucitor. Aceia sunt mai ieftini cu 30% și arată la fel, dar mi-au plăcut aceștia mai mult, din piele.

Îmi plac mult hainele sport și la fel de mult încălțămintea sport. Asta pentru că este și încălțămintea pe care o folosesc cel mai mult. Aproape exclusiv cu câteva excepții: seară în oraș, eveniment.

Mereu am cel puțin o pereche de pantofi sport albi, dar complet albi, fără dungi colorate, de exemplu. Asta pentru că sunt foarte ușor de asortat la multe ținute. Inclusiv la rochii. Deja am purtat acești pantofi de nenumărate ori.

Citește aici de ce o pereche de pantofi albi sport trebuie să fie nelipsiți în bagaj și iată aici o ofertă super bună la o perecehe de pantofi sport Puma, sunt superbi și numai 179 lei! (la data publicării articolului).

Mega Outlet Salonic cumparaturi adidas alb 1

Mega Outlet Salonic cumparaturi adidas alb 3

Magazin Nike

În Mega Outlet este și un magazin Nike uriaș, care arată un pic ca un depozit. Oferta este incredibil de variată și acum îmi pare rău că nu am luat mai multe de tot felul.

Mega Outlet Salonic cumparaturi nike 1
Mega Outlet Salonic cumparaturi

Pantofi sport gri Nike Cortez: 35 euro

Ideali pentru stradă. Nu sunt pantofi sport de purtat la sală, decât dacă mergi să faci numai fitness, nu să sari, sau să alergi. Nu am găsit negri sau albi mărimea mea, în schimb mai erau roz și îmi pare foarte rău că nu i-am luat și pe aceia, ai ales că am văzut că la noi nu găsești acest model sub 300 de lei. Ca ai mei costă 330 de lei reduși în magazinele online de la noi. Mă refer desigur la magazinele unde găsești produse originale, altfel nu are sens să iei ceva care se strică repede.

În Mega Outlet toți pantofii sport Nike Cortez erau 35 de euro, un preț excelent. Aveau foarte foarte multe modele de tot felul și toate aveau prețuri excelente. Am stat o oră și jumptate în acest magazin pentru că nu mă hotăram ce să îmi iau, mă tentau vreo 5 perechi.

Nike Cortez sunt extraordinar de comozi și înțeleg de ce Serena Williams îi adoră. Chiar la nuntă a avut o pereche realizată pe comandă, pentru ea, dar același model. Însă am văzut că îi poartă pe cei negri cu dungă albă de multe ori, în ținutele de stradă.

Bustieră Nike: 15 euro

Bustiera este superbă și din colecția nouă, chiar cred că trebuia să îmi iau mai multe, la noi nu găsesc niciodată mărimea M la reduceri. Niciodată, mereu am cumpărat cu prețul întreg, în jur de 35-40 de euro, deci când găsești o bustieră M la 15 euro, este o minune).

Nici 40 de euro nu este mult, având în vedere că am purtat bustierele sport de calitate ani de zile, le-am spălat de sute de ori și sunt la fel de bune. Nu merită să cumperi ceva de calitate slabă dacă folosești des un asfel de obiect pentru că după câteva purtări se strică și de fapt nu faci nicio economie, dimpotrivă.

Există acel principiu: costul per purtare. Adică: dacă ai dat 50 de lei pe o bustieră și ai purtat-o de 5 ori, costul este 10 lei. Dacă ai dat 160 de lei și ai purtat de 70 de ori, costul per purtare este de 2,29 de lei. Deci în cazul echipamentelor sport economie faci cu un lucru mai scump, plus că ai și un confort superior.

Nici nu se decolorează, materialul nu se lasă, este însă un singur secret: să le speli mereu manual, dacă folosești mașina de spălat le vei strica mult mai repede.

Colanți cu dri-FIT: 30 de euro

Îi ador! Efectiv m-am îndrăgostit de acești colanți și îmi pare rău că nu am luat decât o pereche, pentru că erau mai multe modele. Materialul dri-FIT este atât de confortabil! Sunt foarte călduroși dar și răcoroși când este cazul. Am mers în drumeție în Thailanda, unde temperaturile erau foarte ridicate și nu am transpirat deloc, nu m-am încins, ce mai, o pereche de colanți de acest tip trebuie puși mereu în bagaj, sunt cameleonici.

I-am purtat cu cizme, cu papuci, cu pantofi sport, oricum arată bine și sunt foarte foarte confortabili!

Mega Outlet Salonic cumparaturi nike

colanti calatorie
Am cumparat acesti colanti dintr-un outlet de langa Salonic, Grecia, dar practic orice colanti buni sport sunt ok

Deci data viitoare când ajungeți în Salonic, poate faceți o vizită și la Mega Outlet. #ponturidecalatorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.