bebelus alaptat

O însoțitoare de zbor a companiei Philippine Airlines a alăptat bebelușul unei pasagere

Noutăți

O însoțitoare de zbor a companiei Philippine Airlines a alăptat bebelușul unei pasagere care rămăsese fără formulă de lapte praf în timpul unui zbor. Este o știre frumoasă, care arată o altă față a modului cum sunt înțelese nevoile bebelușilor care împart avionul cu pasageri uneori iritați de plânsul lor.

Patrisha Organo a scris pe pagina sa de Facebook: ”Am alăptat bebelușul unui străin în timpul zborului”. În timpul zborului în care urma să se califice pentru funcția de ”Cabin Crew Evaluator” a auzit plânsetul unui bebeluș. S-a dus să discute cu mama fetiței și a aflat că nu mai avea formulă de lapte. Iar bebelușei îi era foame, plângea sfâșietor și nu era la bord formulă de lapte praf.

După ce a discutat cu Administratorul de zbor ”Line Administrator” a obținut imediat aprobarea de a hrăni chiar ea bebelușa. A făcut lucrul acesta până când fetița a adormit, în spațiul rezervat Însoțitorilor de bord, alături de mamă. După care mama și bebelușul s-au întors la locurile lor. Ea a mai adăugat că acest zbor a fost atât de special pentru că nu numai că a obținut calificarea, ci mai ales pentru că a reușit să fie de ajutor. A semnat:

Patrisha Organo
Flight Attendant/Breastfeeding Advocate

Vedeți postarea originală aici. 

Patrisha a relatât întâmplarea în cadrul unei convorbiri telefonice cu Yahoo Lifestyle. Ea lucrează de patru ani de zile ca însoțitoare de zbor la Philippine Airlinesși este mămica unui băiețel de 1 an pe care încă îl alăptează. Patrisha promovează de altfel alăptatul la sân, susținând că a fost ajutată de soțul său să nu renunțe.

Și de aici este poveste, știrea a fost preluată de multe publicații prestigioase din lume. Mă bucur să citesc astfel de știri, am aflat de ea datorită unei prietene (Anca, cu dedicație, este mămica a doi copii superbi) care mi-a atras atenția să scriu și despre lucrurile acestea, nu doar despre discuțiile legate de crearea unor zone ”liniștite” la bordul avioanelor, fără copii mici adică. Personal nu mă deranjează gălăgia făcută de copii mici, însă discuția este lungă. Am scris despre subiect:

Ce părere aveți despre zonele fără copii din avioane? Un nou trend

Până una, alta, felicitări Patrishei Organo și tuturor celor care au susținut-o. Așa da!

bebelus alaptat bebelus alaptat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *