travelkit

Pe Travelkit.ro găsești toate accesoriile de călătorie dar și bagajul potrivit

bagaj de mana Bagaje

Timpul este important atât în călătorii cât și în pregătirile care preced orice deplasare. De curând am descoperit magazinul online Travelkit.ro, unde găsești cam tot ce ai nevoie pentru o călătorie reușită. Și deși nu aș fi crezut că voi renunța la spinnere, ei bine, mi-am schimbat opinia pentru că am găsit un troller foarte util, cu un spațiu foarte generos pentru aceleași dimensiuni clasice 55*40*20 cm. Dar desigur că alături de multitudinea de accesorii de călătorie sunt și bagaje de tot felul, sunt și alte tipuri de trollere pe www.travelkit.ro.

Prefer să achiziționez online cam orice, chiar și jeans sau încălțăminte. Cu câteva foarte mici excepții, toate cumpărăturile le fac online sau în călătorii. Cei de la Travelkit.ro livrează oriunde în țară chiar în 24 de ore, având prețuri fixe: 19 lei curier rapid sau 15 lei prin Poșta Română. Comenzile se preiau/prelucrează de luni până vineri în intervalul orar 9:00-18:00.

Travelkit.ro Magazin online accesorii de calatorie 

travelkit.ro

Mi-au atras atenția câteva produse:

Trollerele și alte bagaje de călătorie

Vă amintiți că mă văitam că în magazinele de la noi se găsesc mult prea puține trollere care să aibă exact dimensiunile acceptate de majoritatea liniilor aeriene ca bagaj de mână? Adică dimensiunea maximă: 55*40*20 cm?

Pe Travelkit bagajele sunt grupate și în funcție de dimensiunile acceptate de diferite companii aeriene, atât ca bagaj de mână cât și ca bagaj de cală, dar și în funcție de dimensiunea acestora. Asta pentru că multe companii au câte două bagaje de mână acceptate, unul mai mare (55*40*20 cm) cât și unul mai mic, a cărui dimensiune variază.

Eu m-am oprit la….

Trollerul Aero Hard 55*40*20 cm

Pe sufletul meu, trollerul Aero Hard (link aici) este chiar la limita superioară a dimensiunii maxime admise de majoritatea companiilor aeriene care operează la noi: Blue Air, Ryanair, Tarom, Air Serbia, Aeroflot, Pegasus și se încadreazăși la Wizz Air, British Airways, Austrian, Lufthansa, Aegean, LOT, FlyDubai, Turkish Airlines.

Mai mult, volumul este foarte, foarte generos. Deși îmi plac spinnerele, acestea au spațiu mai mic decât trollerele cu roți ascunse, cum este acesta. Atunci când spațiul este important, faptul că poți pune în bagaj o rochie, o pereche de pantofi și o jachetă în plus cel puțin, contează! Revin cu o recenzie a noului meu troller, am ales culoarea vișinie și este foarte simpatic și foarte, foarte elegant! Dar cred că și cel argintiu deschis, sau cel antracit arată foarte bine!

 

Portofele pentru talie

Îmi doream de ceva timp un portofel pentru talie. Este necesar și foarte util în călătorii. Sunt disponibile atât simple, cât și RFID stop. Acestea oferă protecție împotriva furtului de identitate și a scanărilor.

Mai sunt disponibile și diferite huse RFID stop, pentru carduri și acte.

portofele RFID

Accesorii de călătorie

Pe Travelkit.ro găsești ușor tot ce dorești, pentru că sunt grupate pe categorii în funcție de necesități: accesorii pentru confort, siguranță și securitate, portofele, cosmetice călătorie, protecție RFID etc. Foarte important, sunt adaptoare pentru prize pentru toate țările și destinațiile.

accsorii travelkit

Călătorii frumoase!

travelkit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *