Iordania Petra

Sunt nominalizată la Gala Unica la categoria Social Media Star

Experiențe

În weekendul care tocmai a trecut am aflat o veste foarte bună: am fost nominalizată la categoria ”Social Media Star” din cadrul Galei Revistei Unica. Mă bucură foarte tare nominalizarea, care se datorează vouă, tuturor celor care mă susțineți mereu. Așa că voi bucura de evenimentul care se va desfășura pe data de 28 noiembrie la București, dar nu singură. M-am gândit că mi-aș dori mult ca o cititoare ExTraViTa să fie alături de mine, pentru că desigur am o invitație pentru două persoane.

În cadrul categoriei ”Social Media Star” sunt multe nume foarte foarte cunoscute, tocmai de aceea mă onorează și mai mult nominalizara, fiind singura din categoria de travel aici. Desigur, blogul meu are și o componentă mare de stil de viață, care la mine este reprezentat de călătorii.

Am cam stat pe drumuri în ultimile luni, căutând un mod de a armoniza viața mereu pe drumuri cu scrisul la blog. Acum pot spune că am reușit și voi reveni la scrisul des, cu multe articole săptămânale, deși continui să trăiesc dintr-o deplasare în alta.

După ce vara aceasta am petrecut-o în insula Corfu, am stat o săptămână acasă, după două în Sicilia, 16 ore acasă, o săptămână în Israel și Iordania, o săptămână acasă, una în Azore și Madeira și tot așa. Acum mă pregătesc pentru o nouă călătorie. Așa cum v-am obișnuit, vă țin la curent pe pagina de Facebook Extravita cu destinațiile vizitate.

revenind la nominalizare…

Fiind un blogger care a pus mereu pe primul plan lucrul la blog și a crescut organic – ExTraViTa este de cel puțin un an în TOP trei bloguri de travel pe trafic.ro – am fost foarte plăcut surprinsă de această știre bună. Unica.ro a nominalizat oameni care fac lucruri total diferite unii de ceilalți. Dar care fiecare face ceva unic în nișa sa. La mine am văzut din descriere că le place faptul că încurajez mulți oameni să călătorească, chiar dacă o fac singuri.

Așa că de data aceasta îmi doresc să facem o călătorie împreună, în lumea Unica.ro. Înseamnă mult să fie alături de mine o cititoare, pentru că vouă vă datorez această nominalizare. Îmi doresc să sărbătoresc alături de voi, pentru că cine va veni reprezintă pentru mine toți cititorii minunați ai blogului în care am pus atât de mult din sufletul, viața și din energia mea.

Vino cu mine la Gala Unica.ro:

Desigur mi-aș dori să vină toată lumea cu mine, dar este imposibil. Așa că dacă doriți să fiți cu mine la evenimentul din 28 noiembrie (planificat), care va avea loc seara în București, lăsați un comentariu la acest articol. Voi trage la sorți prin Random.org. Rezultatul îl voi afișa și aici, ca actualizare la articol, iar extragerea va fi făcută live pe pagina de Facebook ExTraViTa.

Câștigătoare: Silvia Gurău, extragerea a fost făcută live pe Facebook, aici. 

Știu că am și cititori bărbați, însă Gala Unica adresându-se doamnelor, voi avea o invitată. Așa că această extragere se adresează numai doamnelor și domișoarelor, de această dată.

O mențiune:

Sper că nu se va schimba data Galei. Asta pentru că vin în țară pe data de 27 noiembrie și am un alt bilet de avion pe data de 29 noiembrie. În cazul în care se va schimba ceva, invitația rămâne valabilă, numai că vor fi două cititoare, însoțite de o prietenă bună de-a mea, care participă și ea la Gală.

Social Media Star – Gala Unica.ro

Categoria ”Social Media Star” are mai mulți candidați, mă puteți vota dacă doriți aici, zilnic (sau odată la două zile, nu merge mereu linkul zilnic), până pe data de 28 noiembrie. Nu este nevoie de abonare, de înregistrare, de făcut pași complicați. Dacă accesați linkul de pe telefon, trebuie să votați după poza cu mine J.

Călătorii frumoase!

Salutare

 

10 thoughts on “Sunt nominalizată la Gala Unica la categoria Social Media Star

  1. Felicitări, Mirela! Mă bucur pentru tine căci meriți și nominalizarea și premiul. Sunt convinsă că, urmându-ți exemplul, multe femei își vor depăși reținerea de a călători singure.
    Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *