saptamana cyberg ryanair

8 zile de oferte Ryanair – Săptămâna Cyber

ryanair

Ryanair a lansat azi promoțiile de ‘Săptămâna Cyber’, 8 zile de promoții disponibile pe website-ul Ryanair.com sau în aplicație. Prima zi debutează cu o promoție pentru zborurile din vară, cu până la 30€ reducere pentru zborurile dus-întors din întreaga rețea europeană, pentru călătorii în perioada aprilie – septembrie, care trebuie rezervate până astăzi la miezul nopții, (ora 24:00 Luni). Noi promoții vor fi anunțate în fiecare zi.

Adițional acestei promoții ‘Săptămâna Cyber’, Ryanair mai lansează o ofertă pentru bagaje cu 10% reducere pentru toate bagajele înregistrate, rezervate în această săptămână.

Pe lângă zborurile din vară, prețuri foarte bune găsiți și acum pentru foarte multe destinații, precum 12,73 euro în Aman, Iordania! Căutați aici!

Ryanair a schimbat de curând politica bagajelor de mână, așa că nu uitați să fiți atenți la dimensiunea lor, am explicat succint și clar cum se aplică acum în articolul dedicat:

Noua politică de bagaje de mână Ryanair explicată: de la 1 noiembrie, doar un bagaj mic gratuit

Căutați bagajul perfect  ca dimensiuni pentru zborurile Ryanair aici!

saptamana cyberg ryanair 1

 

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“E cea mai minunată perioadă a anului și am lansat promoția masivă “Săptămâna Cyber” cu 8 zile de oferte incredible disponibile pe Ryanair.com și aplicație, oferindu-le clienților cele mai mici tarife din Europa și economii mai însemnate.

Am tăiat tarifele cu până la 30€ pentru zborurile dus-întors pe întreaga noastră rețea de rute europene pentru călătorii în perioada aprilie – septembrie, care sunt disponibile astăzi până la miezul nopții. Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și rezerva o vacanță de vară astăzi – și să se aștepte în continuare la economii și mai mari în fiecare zi din această săptămână.

Și, de asemenea, avem 10% reducere pentru toate bagajele rezervate în această săptămână, oferindu-le clienților noștri economii și mai mari.”

saptamana cyberg ryanair

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *