Promoție Ryanair de ”Blue Monday”: 20% reducere la biletele de avion

ryanair

Ziua de azi, 21 ianuarie este considerată ”Lunea cea tristă”, ”Blue Monday”, cea mai deprimantă zi din an. În fiecare an, cea de-a treia zi de luni este considerată cea mai tristă din anul respectiv. Când a început această nebunie? În anul 2005, când psihologul britanic Cliff Arnall a determinat pe baza unei formule care este cea mai tristă zi din an.

Factorii luați în considerare: datoriile acumulate în decembrie, nivelul scăzut de motivație, starea vremii, câte zile au trecut de la sărbători și câte de la nerespectarea obiectivelor trasate la început de an și așa mai departe. Apropo, trece luna ianuarie și nu știu câți ne-am ținut de ce trebuia să facem până acum, eu știu că nu. Oare ar trebui să fiu deprimată? Nu prea am timp de asta, pentru că peste puțin timp plec într-o frumoasă călătorie într-o țară caldă și cred că cel mai bun lucru pentru a ne învinge tristețea (dacă o avem) este să ne planificăm o nouă călătorie!

Ryanair s-a gândit la asta și a lansat azi promoția de  “Lunea cea tristă”, cu până la 20% reducere pentru un milion de locuri din întreaga rețea, pentru călătorii în perioada Februarie – Mai. 

Promoția este disponibilă pentru călătorii în Februarie-Mai și poate și găsită doar pe Ryanair.com, de acum și până astăzi, la miezul nopții.

Câteva destinații pe care le recomand (este mai cald decât la noi): Atena, Paphos (Cipru), Palermo, Chania (Creta), Amman, Tel Aviv. Dar și Viena, dacă vă place să explorați orașele europene iarna, mai ales că prețurile pentru această rută pornesc de la 20 de euro dus-întors!

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Este oficial cea mai depresivă zi a anului și nu există o cale mai bună de a învinge aceste depresii de iarnă decât prin rezervarea unei escapade. Am lansat o promoție masivă de “Lunea cea tristă”, cu până la 20% reducere pentru un milion de locuri din întreaga rețea de rute europene.

Această ofertă incredibilă se va încheia la miezul nopții, (orele 24:00), astăzi, astfel că invităm clienții să acceseze Ryanair.com pentru o vacanță la tarif redus.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *