Bonusway

Cum economisești când îți organizezi singur vacanța

Noutăți Publicitate Utile

În general cam tot timpul liber îl petrec planificând vacanțe, făcând tot felul de scenarii, potrivind bilete de avion cu cazări și cu alte activități. Haide să îți arăt cum poți economisi în timp ce găsești cele mai mici prețuri la biletele de avion și la cazări, asta în cazul în care îți place să îți organizezi vacanța pe cont propriu. Poți economisi cu fiecare rezervare efectuată pe booking.com, Airbnb, Qatar Airways, Kiwi, rentalcars.com, HotelsCombined, croaziere.net etc.

Cu toții facem o mulțime de cumpărături într-un an: de la bilete de avion, la cazări, cosmetice, haine, echipamente, vitamine, cosmetice, electronice și multe altele.

De curând am descoperit un serviciu foarte util, numit Bonusway prin care putem economisi la fiecare bilet de avion cumpărat, la fiecare cazare și la cumpărături online în peste 400 de magazine, iar câteva sunt absolut geniale.

Cum funcționează economisirea aceasta? Simplu! Dacă efectuezi cumpărăturile prin platforma Bonusway, la fiecare cumpărătură vei primi o parte din comision. Bonusway este afiliat la magazinele online partenere și împarte comisionul primit cu tine, astfel încât tu primești o parte din suma pe care o cheltuiești, fără să plătești nimic în plus.

De plătit oricum plătești aceeași sumă, fie că intri prin platforma Bonusway sau nu. Însă așa primești o parte din comision, acesta neinfluențând în niciun fel prețul final pe care îl plătești.

Pe platformă găsești site-uri interesante de călătorii precum Qatar Airways (0,90% cashback) și Lufthansa (0,68%) dar și Kiwi (1,35%), care dacă nu știți, este una dintre cele mai mari agenții online din lume, cu un motor de căuare foarte interesant, astfel încât practic poți economisi la orice bilet de avion.

Mai mult, sunt prezente toate siteurile mari de rezevrări Booking.com (4%), HotelsCombined (4,05%), Airbnb (până la 168,65 lei), Agoda (3,15%), dar și rentalcars.com (3,60%), site favorit pentru cei care închiriază mașini în vacanță.

Bonusway 1

Să facem un calcul: vacanță în Zanzibar, să spunem că rezerv pentru patru persoane. Biletul de avion îl găsesc acum (nu este perioadă promoțională, dar totuși este un preț foarte bun), adică 3092,84 euro pentru 4 persoane. Cu taxe incluse, bagaj de cală, o singură escală, un zbor foarte bun. Voi primi înapoi din aceștia 27,84 euro.

Găsesc și cazare, Spice Palace Hotel, patru stele, notă de 8,9 pe Booking. 11 zile 4 persoane costă 7388 lei, adică în jur de 73 de euro camera pe zi, pentru două persoane, cu taxe incluse etc. Sunt și alte cazări superbe, însă aceasta este în oraș . Personal aș sta câteva zile într-o zonă bună de explorat insula (Spice Palace Hotel) și câteva zile la plajă, într-un bungalow pe malul mării. În oricare caz, la fiecare rezervare se primește o parte din sumă înapoi. În cazul acesta 289 lei cash back.

Bonusway 7 Bonusway 6 Bonusway 5 Bonusway 4

Deci pentru o rezervare de bilete de avion și cazare, pot primi înapoi 90 de euro. Însă poate vrei să rezervi o cameră mai scumpă, sau bilete de avion mai scumpe, vei primi înapoi, evident, mai mult. Iar dacă efectuezi și alte cumpărături online (eu cam toate cumpărăturile le fac online acum), se adună și mai mulți bani.

Ai de ales din aproape 400 de magazine și probabil că uneori le și folosești: elefant.ro, Asos, AliExpress, Orange, FashionDays, Answear.ro, Mycloset.ro, Deichmann, Asos, BestValue, Melkior sunt doar câteva dintre ele.

Implicit poți primi bani înapoi dacă efectuezi cumpărături în toate aceste magazine. Ceea ce voi face și eu, mai ales că în platformă sunt multe magazine favorite și nici nu vreau să mă gândesc cât aș fi adunat numai în ultimul an!

Deoarece pun mare preț pe experiențe, recomandarea mea este ca banii economisiți prin Bonusway într-un an, sau în jumătate de an să îi cheltuim pentru ceva de răsfăț, ceva pe care în mod normal nu am da banii: o cină la un restaurant Michelin, cocktailuri la cel mai frumos Sky Bar, sau de ce nu, chiar o vacanță.

Care sunt pașii pentru a economisi cu Bonusway:

Bonusway 3

1. Te înregistrezi pe site-ul Bonusway.ro, în câteva minute, sau instant, cu ajutorul contului tău de Facebook.

2. Accesezi lista magazinelor online partenere și îl selectezi pe cel prin care dorești să cumperi.

Bonusway 2

3. Plasezi comanda urmând linkul din Bonusway.

Pe măsură ce faci cumpărături, vei vedea cum bonusul tău crește. De la unele magazine se primește imediat, alteori durează un pic, iar tu poți transfera banii în contul bancar după ce ajungi la suma de 50 de lei.

Dacă te gândești că uiți să faci cumpărătura prin sistemul Bonsuway, pentru a putea primi comisionul, poți instala extensia de browser, care îți va aminti de posibilitatea de a acumula bonusul, de fiecare dată când accesezi un magazin care face parte din rețeaua Bonusway.

Iar la prima cumpărătură ai și bonus:

Iar dacă te înregistrezi urmând acest link, vei primi automat în cont un bonus de 10 lei la prima cumpărătură efectuată.

Spor la cumpărături și la economisit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *