Atelier de actorie la Malul Mării: 5-8 septembrie a.c.

Dezvoltare

Ce planuri aveți pentru primul weekend din septembrie? Ce părerea aveți de o escapadă la malul mării, cu relaxare dar unde aveți și ocazia să faceți ceva semnificativ pentru dezvoltarea voastră personală? Buna mea prietenă, actrița Dorotheea Petre, care m-a inspirat mult de-a lungul timpului, va ține un curs intensiv de actorie care te va invata sa-ti explorezi realitatea interioara, sa te eliberezi de autolimitarile impuse dar mai ales sa te exprimi creativ si sa-ti explorezi noi laturi ale personalitatii tale!

Detalii despre curs, program, preț, în articol.

Suntem nemulțumiți adeseori de acțiunile noastre, care nu sunt întotdeauna în concordanță cu năzuințele, cu potențialul pe care îl avem, sau pur și simplu suntem pe drumul ales, dar avem nevoie de mai mult zvâc. De mai mai puține gînduri negre, de mai multă încredere, de mai multă motivație. Cred cu tărie că pentru a avea succes în viață (nu numai profesional, dar și personal) trebuie să ne cunoaștem, să învățăm să ne iubim cu calități și defecte și să învățăm să ne folosim de ceea ce ne-a fost dat. Nu să încercăm să ne schimbăm după un tipar anume, ci doar să modelăm ceea ce avem deja. În acest sens, cea mai importantă investiție pe care trebuie să o facem este cea în dezvoltarea noastră personală. Pe diferite planuri, să încercăm și să vedem, pas cu pas, unde ajungem. Ce alte perspective ni se deschid. Tocmai de aceea, vă propun acest curs, să vedem despre ce este vorba.

De ce dezvoltare personală prin actorie?

Tehnicile actoricesti te învață să fii mai conștient de ceea ce transmiți prin limbajul tău corporal, postura ta, vocea ta, felul în care interacționezi cu ceilalți și alegerile tale. Odată cu dobândirea abilităților de a-ți controla corpul, mintea și vocea, felul în care te percep ceilalți se schimbă. Cu cât ne îmbunătățim mai mult capacitatea de a influența și decide modul în care ne percep ceilalti, cu atât mai mult se creează o buclă de feedback pozitiv care ne motivează și ne face mai încrezatori. Această încredere se transferă apoi în plan social si profesional.

Pe parcursul celor 15 ore de actorie, participantii vor exersa tehnici precum oglindirea comportamentului, inversarea rolului, exercitii de improvizație si role-play, dictie, limbaj paraverbal, lucrul cu textul, lucrul cu partenerul si psihologia personajului.

Cursul este pentru tine dacă vrei să:

🌞 Iti exersezi flexibilitatea mentala si emotionala
🌞 Iti imbunatatesti abilitatile de comunicare interpersonala
🌞 Iti dezvolti empatia si o mai buna intelegere a punctului de vedere a celuilalt
🌞 Inveți să te pui în valoare cultivandu-ți acele trăsaturi speciale care te fac remarcat si plăcut de ceilalți
🌞 Iti intelegi mai bine emotiile si motivatiile interioare precum si felul in care se traduc acestea in comportamente
🌞 Te descoperi pe tine prin ochii celorlalți
🌞 Vrei sa te simti mai confortabil in a te arata vulnerabil in fata celorlalti
🌞 Sa iesi din zona de confort si sa iti depasesti limitele autoimpuse
🌞 Sa iti identifici si sa iti lasi in urma prejudecatile si stereotipurile care te impiedica sa te conectezi emotional autentic si profund cu ceilalti
🌞 Sa iti cresti inteligenta relationala
🌞 Sa iti satisfaci pasiunea pentru actorie.

𝙏𝙧𝙖𝙞𝙣𝙚𝙧
Atelierele vor fi conduse de 𝘿𝙤𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙚𝙖 𝙋𝙚𝙩𝙧𝙚, actrita multipremiata si fondatoarea scolii de actorie 𝘼𝘾𝙏’𝙄𝙣 𝙎𝙩𝙪𝙙𝙞𝙤. Are in palmares Premiul Special „Un Certain Regard” Cannes Film Festival, Premiul GOPO pentru Cea Mai Bună Actriță, Premiul UCIN și distincția „Meritul Cultural În Grad de Cavaler”

Programul pe scurt

𝗝𝗼𝗶 𝟱 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲:
Check-in incepand cu ora 11.00
Ora 11.00-16.00 -Timp liber pentru pranz & plaja
𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿 𝟭, 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟭𝟲.𝟬𝟬-𝟭𝟵.𝟬𝟬

𝗩𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 𝟲 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲:
𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿 𝟮, 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟬𝟵.𝟬𝟬-𝟭𝟯.𝟬𝟬

𝗦𝗮𝗺𝗯𝗮𝘁𝗮 𝟳 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲:
𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿 𝟯, 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟬𝟵.𝟬𝟬-𝟭𝟯.𝟬𝟬

𝗗𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮 𝟴 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲:
𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿 𝟰, 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟬𝟵.𝟬𝟬-𝟭𝟯.𝟬𝟬
Check out: Ora 16.00

Programul este relaxat, in timpul liber puteti alege sa va distrati alaturi de noi sau pe cont propriu. Socializam, ne bucuram de plaja si de dans, exersam ce invatam la ateliere si ne bucuram de exerciții de improvizatie, de dimineți teoretice, de seri cu jocuri de role-play, discuții si feedback 360.

Prețuri curs

Pretul pachetului este 𝟭𝟬𝟴𝟬 𝗿𝗼𝗻/𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗮. T𝗮𝗿𝗶𝗳𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 𝗰𝗮𝘇𝗮𝗿𝗲 𝟯 𝗻𝗼𝗽𝘁𝗶 𝘀𝗶 𝟰 𝗮𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝗰𝘁𝗼𝗿𝗶𝗲.

Inscrierile se realizeaza prin achitarea integrala a taxei de curs, pana in data de 𝟯𝟭 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁 si in limita locurilor disponibile.

Cazarea se face in camere duble cu pat matrimonial si baie proprie, amplasate in vile apropriate (de doua sau trei camere).
Fiecare vila este dotata cu terasa, curte si bucatarie puse la dispozitia cursantilor. Suplimentul single la cerere.

Locatia se afla la 150 metri de mare, in zona Faleza Nord, unde sunt cele mai renumite restaurante si cluburi de pe litoral.

D𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗶 𝘀𝗶 𝗶𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗶: 𝟬𝟳𝟰𝟲 𝟱𝟱𝟰 𝟭𝟲𝟳 𝘀𝗮𝘂 𝗹𝗮 𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗮𝗰𝘁𝗶𝗻𝘀𝘁𝘂𝗱𝗶𝗼@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺.

Fotografii locație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *