București-Pisa rută nouă Ryanair

București-Pisa rută nouă Ryanair

ryanair

Ryanair a lansat o nouă rută din București către Pisa. Vor fi două zboruri săptămânale din octombrie, iar zborurile sunt acum încărcate în sistem! Pisa este poarta către Cinque Terre, având în vedere că este un tren direct între Pisa și La Spezia Centrale. Călătoria durează o oră și costă în jur de 12 euro. De acolo: salutare Cinque Terre, salutare Portofino! Ca să nu mai vorbim că se poate ajunge ușor în Florența, în Lucca, în Siena, Genova, sau se poate lua feribotul spre Corsica. Haideți să vedem orarul zborurilor și alte detalii!

Am o nostalgie pentru această rută, având în vedere că una dintre cele mai frumoase vacanțe ale mele a început cu un zbor Ryanair către Pisa, dar nu din București, ci de pe aeroportul Kogălniceanu, acum mult timp, când nici nu avea blog ci doar mă gândeam să îmi fac. Am stat o noapte în Pisa, după am luat trenul spre La Spezia Centrale, am stat câteva zile în Cinque Terre. Ulterior, am luat trenul către Genova, am vizitat un pic orașul și am plecat mai departe. Către Franța! Am stat o săptămână pe coasta de azur și am făcut cale întoarsă. A fost nemaipomenit de frumos și am scris multe articole despre aceste vacanțe. Vedeți în fiecare categorie:

Cinque Terre

Coasta de Azur

București-Pisa rută nouă Ryanair

Noua rută va fi operațională , așa cum am menționat anterior, începând cu luna octombrie 2019. Biletele se pot rezerva până în luna martie 2020. Prețurile sunt de 24,47 euro pe segment și pot fi deja rezervate pe website-ul Ryanair.com.

Bucuresti Pisa Ryanair

De curând, Ryanair a anunțat îmbunătățirile pe care le aduce în 2019, precum mărirea perioadei de grație pentru modificări la biletele de avion de la 24 la 48 de ore:

Ryanair a dublat perioada de grație în care se pot face modificări la rezervare și alte îmbunătățiri pentru 2019

București-Pisa rută nouă Ryanair

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *