Baron Palace Hurghada 14

Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh Hurghada – unul dintre cele mai luxoase resorturi din Hurghada

Egipt Hoteluri Hurghada Valea Nilului Noutăți

Atenție, pericol! Odată ajunși la Baron Palace Hurghada, nu o să mai doriți să vă mișcați de acolo! Poate doar așa, un pic, de la plajă spre piscine, sau la câte un lounge, la discotecă, iar la barul de la piscină, iar la plajă și din nou la piscină. Da, mi-a rămas gândul la acest loc unde ne-am relaxat și distrat de minune!

Baron Palace este unul dintre cele mai bune resorturi din Hurghada și nu degeaba:

Baron Palace Hurghada 1
Hotel Baron Palace – regiunea centrala

Are o atmosferă calmă, este luminos, un loc vesel, cu o vegetație luxuriantă și un recif de corali minunat, produsele și băuturile sunt toate de o calitate extraordinară, plajă privată întinsă, cu șezlonguri, baldachine, serviciu AI pe plajă, animație și zonă liniștită, terenuri de volei și mult spațiu liber, plajă și atât!

Amplasarea Baron Palace:

Baron Palace Sahl Hasheesh este o oază de liniște și de serenitate, în mijlocul golfului Sahl Hasheesh. Regiunea aceasta din Hurghada este renumită pentru recifurile de corali, care deși nu sunt precum cei din rezervații, sunt totuși foarte populați, iar la Baron vei vedea o mulțime de pești colorați!

Facilități Hotel

Baron Palace Hurghada 23
Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh Hurghada: in stanga este zona pentru adulti, la dreapta cea pentru familiile cu copii. Centrul este ”comun”.

Complexul este cumva împărțit în două: o zonă pentru familii și o zonă pentru adulți. La mijloc este un corp de clădire comun. Aici se efectuează și animația seara, dar nu discoteca: aceasta este la amfiteatru, nu se aude nimic altundeva din hotel. Ci animația soft: muzică foarte bună, la piano bar și pe terasa acestuia. Aici este și biliard și traseul era: cină, amfiteatru, piano bar pentru o parte din grupul nostru, eu și câteva fete am preferat să sărim peste distracția de la Amfiteatru și să petrecem mai mult timp la bar, deoarece era prea plăcut acolo!

Alte facilități: teren de tenis, tenis de masă, teren de joacă pentru copii, mini club, aqua parc, sală pentru conferințe şi congrese cu o capacitate de până la 750 de persoane.

WiFi gratuit în zonele publice și uneori în camere, dar aveam și cartelă egipteană, se cumpără din aeroport și merită cu totul investiția, mai ales că nu este mare, dar atenție cu Cloud-ul, dacă nu aveți setat să se facă actualizarea numai pe WiFi. Mai ales dacă faceți multe poze și filme, altfel nu aveți probleme de niciun fel cu câți giga aveți incluși.

Hotelul are și un magazin cu suveniruri și cu țăgir, dar de preferat este să luați din aeroport, sunt mult mai ieftine, la Hoteluri sunt prețuri ca la noi.

Centru SPA

Există și un centru SPA de 2300 mp, puteți face saună, baie turcească, masaje – acestea contra cost. Și tot felul de proceduri.

Camere de la Baron Palace

Baron Palace Hurghada 2
Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh Hurghada
Baron Palace Hurghada 24
Hotel Baron Palace – terasa camerei noastre

Camerele sunt spațioase și au toate dotările la care te poți aștepta de la un hotel luxos de cinci stele. Saltelele sunt foarte foarte confortabile, există televizoare cu multe programe internaționale, minibar gratuit, facilități de a prepara cafea, ceai, de toate!

Halatele sunt foarte confortabile și am primit și traiste frumoase pentru plajă și papuci: de plajă și de baie/duș. Cosmeticele de la baie și tot ce au în hotel este de calitate.

Sunt multe tipuri de camere unele mai aproape de mare evident, unele twin, altele cu pat matrimonial, apartamente, camere triple, de toate.

Sunt camere cu acces la piscine semi private, dar și camere cu piscine private și multă intimitate, ideale pentru luna de miere: suite Royal cu vedere la mare şi piscină privată. Însă aș spune că orice cameră este ideală pentru luna de miere, numai să fie dintre cele cu pat matrimonial. Cum eu am împărțit camera cu o prietenă, am avut twin.

Plaja de la hotel Baron Palace

600 mp plajă privată cu nisip fin! La fel ca și hotelul, plaja este împărțită în două, în oglindă: zona pentru familii unde este și animație și zona pentru adulți, despărțite de o mare porțiune de plajă neamenajată, dar foarte curată.

Fiecare porțiune are și șezlonguri și baldachine, umbrele, mese, ba se aduc și lăzi frigorifice pentru a ține băuturile la rece. Este serviciu pe plajă, ospătarii trec din când în când să ia comenzile. Uneori însă am mers direct la barul de la piscină, că era foarte aproape și îmi place să mă mai mișc un pic!.

Desigur că se primesc prosoape de plajă și nu știu ce ai putea dori! Coktailurile și alte băuturi sunt aduse în pahare de plastic pentru zona de plajă și pentru piscină.

Mi-e dor de Pina Colada, de cafeaua cu rom, de tot!

Piscine:

Baron Palace Hurghada
Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh Hurghada
Baron Palace Hurghada 14
Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh Hurghada
Baron Palace Hurghada 12
Hotel Baron Palace: jacuzzi în zona pentru adulti
Baron Palace Hurghada 9
Hotel Baron Palace – pool bar

La Baron precum ați văzut în fotografia de mai sus cu harta complexului, sunt mai multe piscine. Una infinity la mijloc separă regiunile pentru familii și pentru toată lumea de zona liniștită. Piscinele sunt cu apă încălzită, mai puțin piscina infinită centrală. Nu era rece rău apa, dar nici precum la celelalte de caldă!

Pool Barul a fost locul meu preferat din acest hotel! Are ceva locul acesta! Oamenii toți erau drăguți, produsele foarte bune: am corupt pe toată lumea la Dry Martini cu ocazia aceasta, dar cel mai frumos era că oriunde te așezai sau te uitai era o priveliște de vis. Și calm, mult calm, minunat loc!

La piscinele liniștite, pentru adulți nu am stat prea mult, era mult prea multă liniște pentru mine. Cei care stăteau aici citeau în general, dar eu pot citi, sau lucra la articole și la altele mai bine când este și lume în jur. Îmi place să mai aud râsete de copii, să fie un pic de viață în jur.

Toți turiștii au fost de excepție, nu erau grupuri gălăgioase, care să facă tărăboi. Până și cei mici erau surprinzător de echilibrați și de liniștiți. Cred că grupul nostru era cel mai gălăgios, de fapt sunt cam sigură, dar nu excesiv și nu tot timpul și oricum, numai în locurile cu animație.

Restaurante

La Baron Palace este un restaurant mare tip bufet, unde regăsești cam tot ce te-ai putea gândi. Au și seri tematice, cu produse specifice unor bucătării renumite, sau cu specialități marine, care se adaugă ofertei obișnuite.

Sunt multe produse preparate pe loc, iar bufetul de dulciuri este uriaș: de la tot felul de fructe la zone dedicate dulciurilor arăbești, sau franțuzești și tot felul de alte minuni. Era un rastel numai cu macarons.

Țin minte seara cu fructe de mare: de la scoici de toate felurile, la calamari, crabi, creveți, creveți uriași, icre, risotto cu fructe de mare, supe cu fructe de mare, au avut de toate! Aveau și pateuri foarte bune și foaie gras.

Sunt și restaurante A la Carte: egiptene, italiene, mexicane, asiatice, grătar, fructe de mare, sushi bar şi teppanyaki. La Barul de la piscină se putea lua masa A la Carte, preparatele nu erau foarte diversificate, însă delicioase. Mă refer dacă facem comparație cu ce era la restaurantul de tip bufet!

Însă cum îmi plăcea mai tare să stau lângă piscină și la mare, am ales de câte ori am putut acest loc. Pizza era bună și pe vatră, hamburgerul foarte bun, la fel salata cu somon!

Baron Palace Hurghada 17
Hotel Baron Palace – cina la restaurantul bufet

Tipuri de pachete

Hotelul oferă atât cazare cu mic dejun cât și pachete AI, un premium AI: sunt incluse și băuturi premium, dar nu toate din meniu, ci numai cele marcate cu un asterix. Nu se folosesc brățări, însă ospătarii întreabă la ce cameră stai și se uită ei pe tipul de pachet.

Atenție în Egipt cu ce este și ce nu este inclus. Nu am întâlnit un hotel unde să fie totul inclus, nici măcar în restaurantele A la Carte: chiar dacă oaspeții au o intrare (pe bază de rezervare) inclusă la unul sau la mai multe, în funcție de hotel, sunt în multe locuri unele preparate care nu sunt incluse. Aici tot ce nu era inclus era marcat, însă întrebați atunci când vă cazați ce aveți inclus, dacă nu doriți să parcurgeți informațiile din camere!

Dar în general. dacă vedeți undeva homar sau mai știu eu ce și nu este la restaurantul bufet, întrebați dacă este inclus, în cazul în care nu este specificat pe meniu – deși trebuie să fie. La restaurantul A la Carte de la piscină nu trebuia făcută rezervare pentru prânz, numai pentru seară. Iar la un moment dat știu că erau incluse și preparatele extra: homar și creveți king size, însă mi-a spus asta ospătarul: că azi sunt și acestea incluse, dar cum în seara dinainte fusese masă cu fructe de mare, am ales un burgher clasic.

Uneori dorești și ceva carbohidrați onești. Mai ales după ce faci snorkelling câteva ore!

Baron Palace Hurghada 21
Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh Hurghada

Prețuri

Baron Palace este un resort de cinci stele la standard internațional. Este unul dintre cele mai bune resorturi din Hurghada și prețurile pornesc de la 2000 de euro de persoană pentru pachet cu zbor inclus și AI, depinde de sezon. Sunt și opțiuni de cinci stele standard local, desigur cu prețuri mult mai mici. Și orice pachet ai alege, raportul calitate/preț depășește așteptările și asta este cel mai important.

*Actualizare: acum, pachetul pentru 7 nopți și avion inclus are o reducere mare, costă 1300 euro/persoană la Christian Tour

Notă: de data aceasta am mers în Egipt la invitația Christian Tour și Animawings, într-o excursie combinată, nu solo și independent cum am mers în alte excursii aici, dar în alte locuri. Am avut un pachet cu 4 nopți în Hurghada (o noapte la Pyramisa și trei la Baron Palace), 3 nopți Croazieră pe Nil cu multe lucruri incluse, plus bilet de avion și transferuri. Zborurile sunt charter cu Animawings și pachetele de la Christian Tour. 

Charter Animawings Hurghada: zbor, formalități, ponturi

Pyramisa Beach Resort Hurghada: 6 motive să alegi acest hotel pentru o vacanță la Marea Roșie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.