Promoție Ryanair: 9,99 euro pe toate rutele

ryanair

Ryanair a lansat azi o promoție de iarnă, cu locuri de la 9,99 euro poe toate rutele operate. Tariful promoțional se aplică pentru călătoriile efectuate în perioada noiembrie 2018 – martie 2019 și poate fi găsită doar pe websiteul companiei.  Ofertele sunt valabile până la miezul nopții, Joi, 11 octombrie a.c.

Destinațiile directe noi Ryanair sunt Marsilia și Aman, Iordania, care se alătură altor rute frumoase, precum Palermo (Sicilia), Paphos (Cipru), multe destinații din Italia, Germania, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii, Belgia, Spania etc. Pentru cei care rezistă călătoriilor combinate și escalelor, se poate ajunge în destinații de vis și îndepărtate, precum Insulele Azore (Terceira și Sao Miguel). Sau în Maroc, în câteva aeroporturi.

Ryanair a schimbat de curând politica bagajelor de mână, așa că nu uitați să fiți atenți la dimensiunea lor, am explicat succint și clar cum se aplică acum în articolul dedicat:

Noua politică de bagaje de mână Ryanair explicată: de la 1 noiembrie, doar un bagaj mic gratuit

Foarte important: este de preferat să achiziționăm biletele direct de pe siteul Ryanair, nu prin terți, pentru a primi imediat și direct mail cu orice informații legate de zbor. Desigur, asta nu înseamnă că nu putem lua de la o agenție, dacă aceasta a achiziționat direct de la Ryanair și în general așa se întâmplă. Mă refer la cazurile când ajungem prin diferite siteuri afiliate și cumpărăm de la companii care nu sunt înregistrate în România, în trecut Ryanair dând în judecată anumite siteuri online pentru că existau multe neplăceri pentru pasageri. Unii chiar făcuseră un site asemănător. Mai mult, pentru a nu exista probleme la check in cu bagaje înregistrate.

Și un ultim pont: căutați în site direct aici, o scurtătură pentru a găsi repede zborurile ieftine. 

Oferte calde din București, zboruri directe:

promotie iarna Ryanair

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Iarna este aici și tarifele noastre scad la fel de mult ca temperaturile de afară. Am lansat o promoție masivă de iarnă cu mii de locuri la vânzare de la doar 9.99€ pentru călătorii în perioada noiembrie – martie. Această ofertă extraordinară se va încheia la miezul nopții (ora 24:00), Joi, 11 octombrie, și invităm clienții să acceseze rapid Ryanair.com pentru rezervări.”

1 thought on “Promoție Ryanair: 9,99 euro pe toate rutele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.