oferta primavara tarom

Odessa, Tbilisi, Erevan de la 119 euro Cairo de la 149 euro, oferta Tarom de primăvară

Noutăți

Tarom tocmai ce a dat publicității oferta de primăvară. În prim plan Odessa, Tbilisi, Erevan și Cairo. Trebuie s vă spun că voi merge și eu în Tbilisi și în Erevan în luna aprilie, însă cu o altă companie și am plătit mult mai mult pe zbor. Asta pentru că luasem biletul pentru Beirut, mi-am dat seama că având ștampila de la granița Iordaniei cu Israelul nu voi putea intra în Liban așa că am rerutat în… Tbilisi. Cu tot cu rerutare am plătit 400 de euro aproape și nu am zbor direct, ci cu escală în Atena. O să fie un pic obositor, însă cu Tarom puteți zbura direct spre Georgia sau spre Armenia, sau și mai bine: dus spre Georgia și întoarcere din Armenia și cu prețuri foarte bune acum.

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să vă cumpărați biletele în perioada 20-30 martie, pentru zboruri între  3 aprilie şi 30 septembrie, data ultimului retur.

Cele mai bune promoții:

– Bucureşti-Tbilisi, Erevan, Odesa de la 119 EUR,

– Bucureşti-Paris (cursele 389/390)

– Bucureşti-Cairo de la 149 EUR,

Prețurile sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală, bagaj de mână și catering la bord.

Termenii şi condiţiile ofertei:

– Perioadă de vânzare: 20 – 30 Martie 2019

– Perioade de călătorie: 03 Aprilie – 30 Septembrie 2019 (data ultimului retur)

– Perioada minimă de şedere la destinatie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică.

– Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

– Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

– Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore.

– Nu sunt permise reduceri.

– Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR/ echivalentul monedei de plata.

– Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

– Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate. Pe ruta între București și Paris oferta este disponibilă pe zborurile TAROM: RO389 și RO390.

Precum știm, atunci când este promoție biletele se dau rapid. De exemplu chiar acum am dorit să cumpăr bilet Cairo-București (vreau să ajung în alt fel în Egipt să fac un circuit și să mă întorc din Cairo). Am văzut preț de 108 euro pentru întoarcere. Ei bine, mi-am dat 10 minute de gândire și acum biletul costă 128 euro. Până scriu articolul cine știe ce se mai întâmplă, dar încă nu sunt 100% sigură ce vreau. Probabil că o să îmi pară rău peste ceva timp, dar ideea este că trebuie să rezervați repede direct pe siteul lor aici dacă găsiți un tarif bun. 

Am zburat des cu Tarom în ultimul timp și sunt foarte mulțumită de zbor, de amabilitatea personalului și de tot. Iar dacă doriți să știți mai multe despre cum am ajuns să planific o excursie în Georgia și Armenia, citiți articolul următor, dar nu înainte de a rezerva locurile, să nu pierdeți promoția Tarom:

Ce țări arabe poti vizita cu viza de Israel și cum se poate evita când intri în Iordania din Israel și viceversa

oferta primavara taromIar dacă do

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *