krill

Ulei de Krill Antarctic: unul dinte cei mai puternici antioxidanți existenți

Sanatate in calatorii Sanatoase

Cu vitaminele și suplimentele la control: câți dintre voi ați auzit despre uleiul de Krill Antarctic? Să vă șoptesc cîteva date: studiile au arătat că puterea antioxidativă a uleiului de Krill Antarctic este de 300 de ori mai mare decât a vitaminelor A și E, de 48 de ori mai mare decât Omega 3 și de 34 de ori mai mare decât a coenzimei Q 10. Unde îl găsim și de ce este bun?

Uleiul de Krill Antarctic este noua vedetă a suplimentelor. Acesta se regăsește în niște crustacee micuțe, asemănătoare creveților, hrana principală a balenelor din oceanul Antarctic. Omega 3 recoltată din această sursă este superioară altora pentru că este extrasă din baza lanțului alimentar și in este localizată în cele mai curate ape de pe planetă. Deci nu are toxine, metale grele și pesticide.

Uleiul de Krill ste foarte ușor asimilabil de către organism.

Uleiul de Krill Antarctic este bun pentru:

  • Are un rol puternic antiinflamator: bun pentru artrită de exemplu
  • Crește imunitatea și îmbunătățște funcțiile ficatului, sprijinid detoxifierea.
  • Creşte nivelului colesterolului bun HDL şi scade trigliceridele.  Protejează vasele de sânge și inima.
  • Este recomandat pentru femeile gravide, pentru diminuarea simptomelor neplăcute asociate sarcinii dar mai ales pentru dezboltarea neurologică a fătului.

Procesul de extragere a uleiului de Krill  are loc în absența Hexanului (toxic) ptrintr-un proces prietenos cu mediul înconjurător. Dacă folosiți codul MIRELA-R5N primiți o reducere de 30% la prima comandă.

Contraindicații Ulei de Krill

Deși este recomandat să luați ulei de Krill, la fel ca Omega 3 sau alte suplimente numai la recomandare medicului, în anumite situații este imperios necesar să acordați o atenție sporită.

Uleiul de Krill scade coagulare sângelui, care devine mai subțire. Cine are probleme de sângerare or ia medicamente precum warfarin, trebuie să discute cu doctorul înainte de a lua și oricum să manifeste precauție.

Totodată, uleiul de Krill conține o proteină care se regăsește în crustacee, dacă sunteți alergici la pește și la crustacee evitați și uleiul de krill.

Surse articol: aici , blog dr. OZ și aici. 

Citiți și:

6 vitamine și minerale care mă ajută să fiu sanatoasă în călătorii

Dr. Oz despre Uleiul de Krill

blog dr. OZ

krill
Ulei de Krill Antarctic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.