Sky Dome Santorini

Santorini Sky Dome: cină la apus și noapte sub un milion de stele

Santorini

Sursa foto: Santorini Sky

Santorini încântă vizitatorii cu priveliștile superbe dimprejurul ”Calderei”, cu apusurile de poveste, casele cu cupole albastre, plajele cu nisip negru sau roșu dar și hoteluri de vis. Însă pentru doritorii de intimitate absolută Santorini Sky a construit un mini sat de vile, pe dealul Profitis Ilias, cel mai înalt de pe insulă. Și acum un dom transparent, care se poate închiria chiar pentru două ore, la apus, prețurile nefiind prohibitive.

Santorini Sky: intimitate la superlativ, la înălțime

Santorini Sky oferă spre închiriere vile luxoase, construite pe dealul Profitis Ilias, la cinci minute de condus de pitorescul sat Pyrgos. Sunt minunate, absolut de vis, însă vedeta acestui articol este domul transparent.

Unde? În cel cel mai înalt punct de pe insulă, la aproape 600 de metri deasupra nivelului mării

Stațiunea Santorini Sky, de tip boutique, a adăugat un ”Sky Dome” transparent în cel mai înalt punct din Santorini, astfel încât oaspeții să poată admira vederea la insulă, să se bucure de apusul soarelui sau să privească stelele și să se bucure de confort.

Sky Domeare este dotat cu difuzoare bluetooth pentru a crea o stare de spirit serenă, cu melodii și lumini LED care schimbă culorile și pot fi controlate de pe telefonul oaspetelui.

Clienții vor avea un angajat dedicat, care le va servi vin sau o cină cu trei feluri de mâncare de la Agaze, un restaurant cunoscut din Santorini. Cina este opțională.

Sky Dome se poate închiria de către orice turist care vine în Santorini, nu numai de oaspeții Santorini Sky

Experiența poate fi de două ore și programată la apusul soarelui, dar Domnul se poate închiria și ziua. Totodată, se poate închiria pentru diferite momente speciale: zile de naștere, ședințe foto și multe altele în funcție de imaginația doritorilor.

Pentru oaspeții cazați într-una dintre vilele private din Santorini Sky, rezervarea unei experiențe Sky Dome înseamnă că pot rămâne acolo toată noaptea, bucurându-se de apusul soarelui și de experiența de a dormi sub bolta plină de stele, dar cu mult confort.

Prețurile pentru pachetele Sky Dome încep de la aproximativ 100 EUR pentru un cuplu, iar oaspeții Santorini Sky au reducere de 25 de euro la pachete.

Mai multe detalii pe siteul Santorini Sky.

Alte articole despre Santorini:

Top 15 atractii turistice Santorini

Croaziere în Santorini: de jumătate de zi sau de o zi întreagă

Top 8 lucruri de făcut în Oia, Santorini

Fira-Oia – cel mai spectaculos traseu de drumeție din Santorini

Drumetie la Skaros fortareata din Santorini: cel mai frumos balcon din Thira

Croaziera cu catamaranul in Santorini, la apus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *